Galéria

Híres emberek, akiknek még híresebb szomszédaik vannak

Forrás: Matt Damon és Ben Affleck 40 éves barátságot ápolnak, így nem csoda, hogy egy időben közvetlen szomszédok voltak, és gyermekeik a kerti kiskapun járkáltak át egymáshoz. Ez még akkor volt, amikor Affleck Jennifer Garnerrel élt házasságban.
Forrás: A pandémia alatt derült ki Jimmy Kimmel beszélgetős műsorában (amit Zoom-on tartottak), hogy ő, és a Szürke 50 árnyalatának sztárja, Dakota Johnson szomszédok. A nő szerint Jimmy szeretnivaló ember, persze a műsorvezető a poén kedvéért azt állította, hogy Dakota pokoli szomszéd.
Forrás: Meryl Streep és Gwyneth Paltrow is voltak szomszédok. Streep egy interjúban mesélte, hogy Paltrow mentette meg egyszer a hálaadási vacsorát, mivel a Mamma Mia sztárjának sütője bekrepált, Gwyneth pedig áthívta, hogy az ő konyhájában süssön-főzzön.
Forrás: Legendás a kapcsolata Hugh Grantnek és Elizabeth Hurley-nek, akik nemcsak ex-házastársak és jó barátok, de szomszédok is Londonban. Hiába, ez egy elszakíthatatlan kötelék. Persze nem kizárólag ez az egy ingatlanuk van, és nem mindig itt tartózkodnak. Ez a sztároknál azért egy lényeges kitétel.
Forrás: A sármos Rob Lowe is ezen a környéken él, sőt Oprah Winfrey is. Rob elmondta, hogy a környék nagyon felkapott lett Oprah bekölzötése óta, de Meghan és Harry érkezése tette fel a dologra a koronát. Az ingatlan árak az egekbe szöktek, csak kicsit hosszú a sor a Starbucks-ban – viccelődött a színész.
Forrás: A kaliforniai Montecito-ban egy utcában lakik a hercegi pár, Meghan Markle és Harry, valamint Katy Perry és férje, Orlando Bloom. A két férfi állandó kapcsolatban van, ha paparazzikat észlelnek (ők vagy a biztonsági szolgálatuk), vagy illetéktelen bámészkodót a környéken, azonnal riasztják egymást.