Galéria

Napi horoszkóp június 17.: a Bikák szorosabbra fűzhetik a szerelmi szálat valakivel, a Szüzek utat mutatnak másoknak

Forrás:

KOS (március 21-április 20)

Végre megtaláltad a saját utad, hosszú bolyongás után most már van egy olyan cél, amiért küzdesz, amelyről úgy gondolod, hogy megéri a fáradtságot. Régóta kerested az utad és most rendkívülien boldoggá tesz az, hogy van miért elindulnod és megkeresni a saját boldogságod. Nyugtasd meg a környezeted, hogy semmiféle veszélyes manőverre nem készülsz, de értékeld azt is, ha féltenek, emiatt nem tetszésüknek adnak hangot. Amennyiben mindennel megfelelően előkészültél, nincs értelme tovább várnod, egyszerűen csak indulj neki bátran a dolognak!

 

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Noha minden élethelyzetben szeretsz biztonsági játékot játszani, ma mégis váratlan szituációban kell viszonylag nagy kockázatot hoznod a siker érdekében. Eleinte megremeg a lábad a felelősség terhétől, ám jobb lesz, ha belátod, hogy ezúttal nem tudod befolyásolni az eseményeket, kénytelen vagy fejest ugrani a mély vízbe, ha el szeretnéd érni a célod. Senki nem mondta, hogy egyszerű menet lesz, de az ilyesfajta tapasztalatokból tudsz a legtöbbet tanulni, amelyeket a későbbi életed során is adekvátan használhatsz fel. Csak legyél magabiztos, állj meg a lábadon és ne hagyd, hogy eltántorítson a félelem! Erős vagy, meg tudod csinálni, csak magadban kell hinned!

 

NYILAS (november 23-december 21)

A szokásosnál sokkal komolyabban veszel egy jelentéktelennek tűnő dolgot, hajlamos vagy túlmisztifikálni, egyelőre azonban kár lenne ezen agonizálnod, nincs ugyanis akkora jelentősége, mint amennyire te aggódsz miatta. Koncentrálj a jelen helyzetre, a tőled telhető legnagyobb lendülettel rugaszkodj el, mert most sokkal fontosabb az, hogy kifogástalan munkát adj ki a kezedből. A jövő pedig bármit hozhat, nem érdemes kimatekozni, hisz bárhogyan alakíthatja az élet, úgysem lesz befolyásod felette!


Forrás:

BIKA (április 21-május 20)

Bár nem számítasz rá, a mai nap mégis romantikus pillanatokat hoz számodra, közelebb kerülhetsz ugyanis valakihez, akivel régóta csupán csak a flörtölés szintjéig jutottál. Most azonban minden adott lesz ahhoz, hogy tovább lépjetek és végre szorosabbra fűzzétek azt a bizonyos szerelmi szálat. Ügyelj arra, hogy ne izguld túl a helyzetet, add önmagad, ne láss bele semmit a dologba, ami nincs benne, ebben az esetben az elvárásaid sem lesznek olyan nagyok az illetővel szemben. Legyetek boldogok!

 

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A munkatársaid tanácstalanok abban a tekintetben, hogyan is kellene egy közös feladatot megoldanotok, te viszont elkaptad a logikai fonalat. Igyekezz a tudtukra hozni és megértetni velük, merre kell továbblépnetek ahhoz, hogy mihamarabb, a legkisebb zökkenőkkel a dolog végére érjetek. Büszke lehetsz magadra, hisz ha nem vagy ott, ülhetnétek mindannyian napestig felette, akkor is megoldatlan maradna az egyenlet. Munka után koccintsatok a közös sikerre!

 

BAK (december 22-január 20)

Olyan helyzetbe kerülsz, ahol valaki kérdezés nélkül olyan terhet tesz a nyakadba, amely alatt már az első pillanatban roskadozol, ráadásul egy olyan, viszonylag fajsúlyos ügyről van szó, amely nem kis felelősséggel jár. Mielőtt tehát agyonnyom a nyakadba tett teher, igyekezz nagyon határozottan letenni és világosan a másik tudtára hozni, hogy neked van elég megoldandó ügyed a saját életedben, nincs szükséged tehát arra, hogy mások ilyesfajta bonyodalmakkal állítsanak sarokba. Nem kell mindenki helyett a hegyi teherhordó szerepét játszanod, te csak saját magadra koncentrálj, ami cseppet sem önzőség, sokkal inkább nem engeded meg, hogy kihasználjanak!


Forrás:

IKREK (május 21-június 21)

Egy viszonylag hosszú folyamat végéhez közeledsz, régóta dolgozol már az általad megálmodott eredményért. Épp ideje annak, hogy lezárhasd a dolgot, hisz az energiáid fogytán vannak, szíved szerint kicsit kieresztenéd már a fáradt gőzt, de azt is pontosan tudod, most még nem lassíthatsz, nem állhatsz meg, amennyiben ugyanis egyszer megállsz pihenni, abban az esetben nem biztos, hogy nekivágsz újra. Közel a célszalag, szedd össze tehát magad és vegyél egy nagy levegőt az utolsó pár méterre, hogy aztán elégedetten és nyugodt lelkiismerettel pihenhess meg. A célvonalat átlépve egész nyugodtan visszavehetsz majd a tempóból!

 

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egészen eddig a pillanatig titkoltad mindenki előtt a nagy bejelentést, ám most, hogy biztossá vált a dolog, bátran és nagyon büszkén vállalod fel az eredményt, amit önerődből sikerült elérned. A környezeted rendkívül nagy elismeréssel tekint rád, te pedig , valóban büszke lehetsz magadra, nem hiába hullajtottál ugyanis annyi  verítéket, nem hiába került oly sok energiádba, ez most busásan megtérül. Ünnepeljétek méltóképpen a győzelmedet, hívd meg a legközelebbi barátaidat egy hatalmas pizza partira, hisz ezúttal abszolút van okod arra, hogy szerénytelenül éltesd magad!

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagyon szeretnél egy bizonyos ügynek pontot tenni a végére, bizonytalan vagy azonban, hogy miként kellene a megoldás irányába elindulnod, ezenkívül abban sem vagy igazán biztos, hogy beszélj-e róla valakinek, vagy inkább magad oldd meg a helyzetet. Érdemes azonban kicsit félrevonulva végiggondolnod, hogy mi lenne a helyes útirány, illetve azt is, hogy akad-e bárki a környezetedben, akire számíthatsz. Amennyiben nem akad senki, aki segítene, abban az esetben magadnak kell megtalálnod a megoldást, ebben az esetben vonulj el egy kis időre, gondold végig aprólékos részletességgel az egészet A-tól Z-ig, és keress olyan alternatívát, amely abban segíthet, hogy ne gyere ki később rosszul a helyzetből. Menni fog!


Forrás:

RÁK (június 22-július 22)

Relatíve komoly és felelősségteljes feladattal bíztak meg a feletteseid, amellyel a felhőtlen kikapcsolódás helyett a mai napig is próbálsz elboldogulni valahogy. Menet közben ugyanis be kellett látnod, hogy ugyan nemet nem mondhattál, ám a dolog igen-igen meghaladja képességeidet, ettől azonban rosszul érzed magad, hisz félsz a felelősségre vonástól. Ne ess azonban kétségbe, ne becsüld alá a képességeidet, végy egy nagy levegőt és higgy abban, hogy a benned lévő tudás elegendő arra, hogy a maximumon teljesíts! Hajrá!

 

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Figyelmen kívül hagyva a saját energiaraktáraidat és kapacitásodat, mostanra jócskán túlvállaltad magad, ennek köszönhetően egyfajta káosz kezd eluralkodni az életedben. Mielőtt azonban belefulladsz a feladatokba, mindenképp építs fel egy olyan taktikát, amely segíthet abban, hogy kijuss az alagútból, amennyiben pedig szükségét látod, keress valakit, aki mankót nyújt és vállalja, hogy megmássza érted a hegyet. Fontos neked, amit csinálsz, ez azonban időnként a visszájára is fordulhat, épp ezért igyekezz a jövőben csak addig takarózni, amíg a paplanod ér! Ha sikerült lejjebb adni a feladatokból, szakíts időt azokra, akik fontosak neked és megértően melletted álltak akkor is, amikor te hajtottad magad.

 

HALAK (február 20-március 20)

Kellemetlenül helyzet adódik a munkahelyeden, amelyben sajnos te is nyakig benne vagy. Menekülés helyett azonban próbáld tisztázni a helyzetet, mielőtt még nagyobb galiba lesz belőle, ezáltal pedig még nehezebb lesz kimásznod a kalamajkából! A helyzet nem reménytelen, s azért vállald csupán a felelősséget, amit te követtél el, és tegyél meg mindent, hogy kijavíthasd a hibát! Minden jó valamire, most megtanultad, hogy mit ne kövess el legközelebb!