Galéria

Hírességek elképesztő luxusgardróbja

Forrás:

A színésznő nagy cipőrajongó hírében áll, ezért meg sem lepődünk, hogy a gardróbja tele van szebbnél szebb példányokkal. Az Instára posztolt fotója mellé csak ennyit írt: „Egy nőnek sosem lehet elég cipője”.


Forrás:

A „Super woman” Gal  Gadot-nak ugyan jóval szerényebb a ruhásszekrénye, de több gardróbja is van, és külön öltözőszobája, ahonnan előszeretettel posztol az Insta oldalára is.


Forrás:

Az énekesnő nemrégiben a Vogue magazin stábját vezette körbe a gardróbjában, ami leginkább a nagy divatgurukéhoz hasonlít. Csak cipőből annyi darab sorakozik a szekrényében, amennyi húsz átlag nőnek is sok lenne…


Forrás:

Az amerikai modell, színésznő és édesanya a gardróbját nem csupán a ruhái, cipői és táskái tárolására használja, hanem arra is, hogy ha egy kis „énidőre” vágyna, el tudjon rejtőzni a családja elől.


Forrás:

A High School Musical sztárja, Ashley gardóbja egy valóra vált leányálom, tele szebbnél szebb holmikkal. A sztárnak egyébként az a szokása, hogy időnként odaajándékozza a rajongóinak a megunt darabokat, de gyakran ajánl fel egy-egy értékesebb holmit jótékonysági szervezeteknek is.


Forrás:

Channing Tatum exfelesége, második gyermeke születése előtt szakembert fogadott fel, hogy rendbe tegye a gardróbját és valamilyen rendszert alakítson ki benne. Az eredmény magáért beszél.


Forrás:

A szépséges német topmodell kapott hideget-meleget, miután egy szelfin látni engedte követőinek gardróbja egy részletét. S hogy min háborodtak fel a rajongók? Azon, hogy Claudia szekrénye a bizonyíték arra, hogy össze-vissza vásárolgat, hiszen a fotón is jól látszik, hogy számtalan designer táska sorakozik a polcokon, míg a világ más részein gyerekek éheznek.


Forrás:

A Kardashian-Jenner dinasztia tagja, Kylie Jenner milliárdosként tengeti napjait és az egyik legnagyobb gondja, hogy nincs elég hely a gardróbjában, ezért meg kell szabadulnia néhány feleslegessé vált Chanel, Hermes és Louis Vuitton darabtól. Szegény, úgy sajnáljuk!


Forrás:

A második gyermekével várandós divatbloggert sem kell félteni, ha márkás holmik halmozásáról van szó. A gardróbja ugyanis több szobát kitesz és tele van drága ruhákkal, cipőkkel és táskákkal. Mentségére legyen mondva, ő abból él, hogy mindig trendi és divatos legyen.