Galéria

13 inspiráló Insta-oldal, ha esküvőt szervezel

Forrás:

Ez az oldal valamit nagyon jól csinálhat, ha már több mint 1,3 millió követője van. Végtelen inspirációt és a legújabb trendeket is megtalálod rajta.


Forrás:

Tele van gyönyörű fotókkal valódi esküvőkről, amiktől elakad a szavad. Itt tuti megtalálod a neked tetsző menyasszonyi ruhastílust, de belefuthatsz egy szép tortába vagy meghívóba is.


Forrás:

Még több esküvői ruháért mindenképp látogass el erre az oldalra, ahol szebbnél szebb ruhakölteményeket találsz.


Forrás:

Az esküvői- és jegyesfotózáshoz is tuti inspirációt ez az oldal. Lenyűgöző tájakkal és helyszínekkel, csodás párokkal vár.


Forrás:

Ha elszakadnál a hagyományos esküvői torta stílusoktól, nézd meg Alana oldalát, aki dizájnerként készít tortákat Los Angelesben. Ilyen különlegességeket még biztosan nem láttál!


Forrás:

Ha viszont maradnál a klasszikus torta-verzióknál, akkor ezt az oldalt csekkold!


Forrás:

Viráginspirációhoz tökéletes Ella oldala, aki virágárusként dolgozik és folyamatosan tölti fel a szebbnél szebb kompozíciókat.


Forrás:

Körömfronton @nailfumi oldala sokat segíthet, aki igazi különlegességeket is készít.


Forrás:

Imádod a színes megoldásokat, amik odavonzzák a tekinteteket? Ilyen ötletekért és DIY projektekért keresd Jess és Emily oldalát.


Forrás:

Cassandrát a világ minden pontjára hívták már, hogy gyönyörű sminkeket alkosson, így tökéletes inspirációs forrás lehet az oldala.


Forrás:

Helyszínhez és terítékhez ad szuper inspirációt ez az oldal.


Forrás:

Lenyűgöző menyasszonyi frizurákat láthatsz ezen az oldalon: a kontytól kezdve a hullámos frizuráig és a különböző hajdíszekig mindent megtalálsz.


Forrás:

Pippa gyönyörű és egyedi kézzel festett meghívókat készít, így ha valami hasonlóan különlegesre vágysz, szuper inspirációt adhat az oldala.