Galéria

5 dolog, amit minden férfi utál a lovagló pózban

Forrás: A férfiak állítása szerint az ilyenkor arcukba lógó hajcsomók nagyon is illúzió rombolók, hiszen hol a szánkat kell keresniük, hol a saját szájukból kell kiszedegetni a hajszálainkat a a szex hevében.
Forrás: Furcsának mi ugyan nem mondanánk, de az biztos, hogy mi nők, ha felül vagyunk teljesen másképp szeretünk mozogni. A fel és le mozgás helyett az előre-hátra mozgáskombinációt élvezzük ebben a helyzetben, hiszen a csikló folyamatos súrlódásával egyszerre lehet hüvelyi és csikló orgazmusunk. Ők azonban állítják, hogy ezt kevésbé érzik komfortosnak, főleg, hogy az intim testrészük is törésveszélynek van kitéve.
Forrás: A férfiak többsége a fenekünk megszállottja, így ha a lovagló pózra kerül a sor, ettől az igen izgató látványtól megfosztjuk őket. Marad a cici, amit fogni szeretnek, de 10-15 percig nézni már nem annyira.
Forrás: Amíg mi szeretjük kiélvezni, hogy ilyenkor a saját tempónkban, saját mozgásformánkban élvezhetjük a partnerünk pénisze adta eufóriát, addig nekik viszonylag gyorsan unalmassá tud válni. Mivel a kezükön kívül sok mindent nem tudnak közben extraként használni, kénytelenek az órát vizslatni mikor lesz végre csere.
Forrás: Több férfi állítja, hogy azért nem kedveli annyira a lovagló pózt, mert ilyenkor kiszolgáltatottnak és kevésbé férfiasnak érzi magát. Tény és való, hogy ilyenkor minden a mi kezünkben van, de még mindig férfi a férfi. Főleg, ha még élvezi is azt, amit kap közben.