Galéria

4 csillagjegy, akikkel jobb, ha sosem húzol ujjat

Forrás: A Kosok elég makacsok, határozottak, és igazi harcosok. Ez pedig azt jelenti, hogy bármilyen akadályt sodor eléjük az élet, ők nem adják fel egykönnyen. Sosem riadnak vissza a kihívásoktól, ez pedig azt jelenti, hogy ha valakivel vitatkozniuk kell, állnak elébe. A konfliktus őket nem riasztja meg, és az biztos, hogy általában győztesen jönnek ki minden vitából.
Forrás: Meglepő, de a Rák is ott van a listán! A csillagjegyek leggondoskodóbbja tele van szeretettel, kedvességgel és odafigyeléssel. Épp ezért becsüli mindenki alá őket! Márpedig az az igazság, hogy ha egy Rák jegyű ember haragját kivívod, biztos lehetsz benne, hogy nem bocsát meg egykönnyen, és bizony örök életre megjegyzi, hogy eljátszottad a bizalmát. Jobb, ha vele nem húzol ujjat, mert ezt a személyt a környezete imádja, így te lehetsz a vesztese a rossz viszonynak.
Forrás: Az Oroszlánok tudják, hogy mennyire értékesek, és nem hagyják, hogy bárki lerombolja az önértékelésüket! Miért is tennék? Hiszen határozott, tűzről pattant, erős személyiségek, akik nem félnek visszavágni másoknak. Pláne nem akkor, ha valamelyik barátjukat bántják, mert akkor aztán tényleg előtör belőlük a védelmező oroszlán!
Forrás: Az, hogy a Skorpió fent van a listán, talán téged sem lep meg. Ez a jegy ugyanis nagyon független, és nincs szüksége olyan emberekre a környezetében, akik visszahúzzák. Ráadásul elég harcias természet, és a bosszú sem áll tőle távol (persze csak az elfogadható kereteken belül), mert azt vallja, hogy mindenkinek visszajár az, amit másokkal tett. Vele nem jó ötlet rossz körülmények között szakítani!