Galéria

6 okoseszköz, aminek ott a helye a konyhádban

Forrás:

Ugye, milyen jó lenne reggel arra kikelni az ágyból, hogy a forró kávé már ott vár a konyhában anélkül, hogy megmozdultál volna? Ezzel az okos bögrével egy alkalmazáson keresztül forrósíthatod fel a benne található italodat, amit előző este bekészítettél.

amazon.co.uk


Forrás:

Apropó kávé! Nemcsak felmelegítve, hanem frissen készítve is kérheted. Ezt a kávéfőzőt telón keresztül is irányíthatod, de ha van Amazon Alexád, őt is megkérheted, hogy „készítsen” neked egy feketét.

amazon.co.uk


Forrás:

Ha a teáért vagy inkább oda, akkor az okos vízforraló lehet a te eszközöd, ami valós időben jelzi ki a benne lévő víz hőmérsékletét, de te magad is beállíthatod a pontos hőfokot. Ha pedig ásványvizet használsz, nem kell felforralnod és lehűtened azt, egyszerűen beállíthatod a kívánt hőfokot, a tartály pedig felmelegíti a vizet.

mediamarkt.hu


Forrás:

Nemcsak a vírus ideje alatt érdemes beszerezned egy ilyen praktikus eszközt, hanem azért is, mert megkönnyíti a mosogatást. A működése nagyon egyszerű: csupán alátartod a szivacsot, és közben semmilyen plusz erőfeszítést nem kell tenned.

emag.hu


Forrás:

Hirtelen nagyon népszerűek lettek a forró levegős sütők, ami nem véletlen. Minimális olaj felhasználásával készíthetsz benne isteni ételeket, ráadásul, ha okos verziót szerzel be, még a távolból is irányíthatod.

amazon.com


Forrás:

A beépített Home Connecten keresztül hozzáférsz az innovatív főzési technikákhoz, a főzőzónákat pedig könnyen összevonhatod egy nagy felületté.

mediamarkt.hu