Galéria

Híres nők, akiket a szépséghibájuk tett híressé

Forrás: Az Oscar-díjas, BAFTA-díjas, SAG-jelölt és többszörös Golden Globe-jelölt skót színésznő tehetségét senki sem vitatja. Csak és kizárólag A-kategóriás filmekhez adja a nevét, érte pedig egész Hollywood rajong. És, hogy miért??? Nos, Tilda sosem tartozott a klasszikus szépséggel megáldott színésznők közé. Különleges, androgün vonásaival lopta be magát a rendezők szívébe, amelyet magas, vékony alakja csak még hangsúlyosabbá tett. Szerepeiben is legtöbbször semleges nemű karaktert alakít, akinek pontosan ez adja a szépségét.
Forrás: Az elmúlt években egyre nyitottabbak lettek az emberek, így a súlyos akné, a karikás szemek és a különböző genetikai problémák sem tudnak gátat szabni senkinek, ha híres és sikeres akar lenni. A topmodell, Winnie Harlow ezt nagyon jól tudja, ugyanis egy ritka rendellenességgel, a vitilligóval látta meg a napvilágot ő viszont nem hagyta, hogy megbélyegezzék. Állítása szerint mindig is ilyen karrierről álmodozott és egy percig sem volt hajlandó lemondani erről, azért mert mások szerint csak a hibátlan bőrű embereké a divat világa.
Forrás: A plus-size modell igazi példakép lett a nők számára, hiszen amellett, hogy csodaszép, büszkén vállalta, hogy egy nő nemcsak 40 kilósan, hanem 80 kilósan is tud bombázó lenni. Ashley rendszeresen tornázik és egészségesen él, mindössze - ahogy sok nő - nem tartozik a madárcsontú hírességek táborába. Ám, a sanyargatás helyett ő egy teljesen más utat választott, amellyel ki is érdemelte a világ tiszteletét.
Forrás: A modell sosem a babaszépsége miatt volt a tervezők kedvence. Maszkulin, kemény vonásai teszik gyönyörűvé, amellyel már hihetetlenül fiatalon nagy sikert aratott. Napjaink egyik legfoglalkoztatottabb modellje, aki a filmek világában is sikeresen megverte a lábát.
Forrás: A világ egyik leghíresebb és legsikeresebb Victoria's Secret modelljének minden, csak nem tökéletes a fogsora. Adriana azonban ezt az előnyére fordította és nemcsak a védjegyévé, hanem szexepiljévé is vált az évek során, amely a mai napig bájos külsőt kölcsönöz neki. Többször kérdezték tőle, hogy nem akarja-e valamikor megcsináltatni akárcsak a többi modell, ő azonban váltig állítja, hogy sikerének egyik titka pontosan a fogaiban keresendő.