Galéria

7 szett a Jóbarátokból, ami újra trendi

Forrás:

A trend legikonikusabb szettjét Britney Spears és Justin Timberlake mutatta be 2001-ben, utána a ciki kategóriába került. Most viszont újra menő, ráadásul egyáltalán nem kötelező ugyanolyan színű farmereket összeválogatnod.


Forrás:

A nyár egyik nagy kedvence a virágminta mellett a kockás, vagyis a gingham. Imádjuk Rachelen ezt a ruhát, amihez hasonlót most bárhol beszerezhetsz.


Forrás:

A kasmírminta igazi aranykorát éli, a motívum Indiából származik és a 70-es években volt szupertrendi. Most újra bátran viselheted.


Forrás:

Néhány éve újra begyűrűzött a batikolás-mánia: szoknyák, pólók, táskák, kabátok és melegítőszettek is készülnek ebben a stílusban. Gigi Hadidot is gyakran láthatod ilyen összeállításban.


Forrás:

Egyetlen tavasz és nyár sem múlhat el virágmintás ruhák nélkül, idén viszont pont az olyan nagy mintás darabokra kerül a hangsúly, mint amilyet Rachel is visel.


Forrás:

Még mindig imádjuk a fehér pólót pántos ruha alatt, ami 2019-ben tarolt igazán. Idén is nyugodtan bevetheted Phoebe kedvencét.


Forrás:

A Z generáció szerint egyenesen cikinek számít ma már szűk farmerben flangálni, így nyugodtan példát vehetsz Monicáról, akinek a nacija átmenetet képez a szűk és a trapézverzió között.