Galéria

A legdurvább szakítós sztorik Hollywoodból: hogy lehet így lezárni egy kapcsolatot?!

Forrás: Talán az egyik leghíresebb, és egyben legdurvább szakítós sztori Julia Robertshez kötődik. A színésznő élete során többször is jegyben járt, és egyszer alig pár óra választotta el attól, hogy feleség legyen. Kiefer Sutherlanddel már régóta együtt jártak, az esküvő is le volt szervezve, ám még mielőtt Julia az oltár elé vonulhatott volna, úgy döntött, mégsem akar megházasodni, és lelépett a színész legjobb barátjával. Együtt utaztak el egy romantikus kiruccanásra, és egy ideig még egy párt is alkottak. Kiefer Sutherlandet érthető módon sokkolta a dolog, és azóta nincsenek is jóban (de a színész azóta megbocsátott barátjának).
Forrás: Katy Perry már volt egyszer házas, még karrierje elején, amikor Russell Brand elrabolta szívét. A pár 14 hónapig élt házasságban, aztán a színész váratlanul, üzenetben közölte feleségével, hogy részéről vége, és válni akar.

"Úgy éreztem, nagy felelősségem volt abban, hogy véget ért, de aztán megtudtam, mi volt az igazi oka. [...] Elengedtem, és úgy éreztem, hogy ez nem miattam van; ez rajtam kívül áll. Úgyhogy tovább léptem" - nyilatkozta Katy.
Forrás: Kim Kardashian extrarövid házasságáról már biztosan te is hallottál: Krisszel 72 napig voltak házasok, majd beadták a válókeresetet. Vagyis pontosabban Kim döntött így, csak éppenséggel erről elfelejtette értesíteni férjét, aki így a híroldalakról tudta meg, hogy mi történik.

"Szeretem a feleségem, és nagyon megrázott, hogy megtudtam, ő beadta a válópapírokat... Hajlandó vagyok megtenni bármit, hogy ezt rendbe hozzuk" - tette közzé a hivatalos nyilatkozatot a hír kirobbanása után Kris.
Forrás: Daniel Day-Lewis sem volt mintapasi, legalábbis akkor, amikor 25 évvel ezelőtt egy párt alkotott Isabelle Adjanival. A színész ugyanis faxon(!) keresztül dobta a francia színésznőt 6 ÉV EGYÜTTJÁRÁS UTÁN, miután ő közölte vele, hogy babát vár tőle. Isabelle megtartotta a gyermeket, Gabriel pedig végül egész közeli kapcsolatot alakított ki apjával, függetlenül a történtektől.
Forrás: Tudtad, hogy Ariana Grande is átélt már egy nagyon kellemetlen csalódást? Az énekesnővel exe, Jai Brooks szakított elég csúnyán, amikor is egy üzenetben megírta neki, hogy szakítani akar vele. Mindezt Ariana turnéjának első estéjén, pár perccel azelőtt, hogy színpadra lépett volna.
Forrás: Iggy Azalea nagyon szerette vőlegényét, Nick Youngot, de az, ahogy véget ért kapcsolatuk, valószínűleg még a barátság minimális esélyét is kizárja. Az énekesnő ugyanis rajtakapta pasiját egy másik nővel a saját otthonukban, majd a netes hírportálokról tudta meg, hogy Nick exe babát vár tőle.

Később ki is írta Twitterre: "Úgy érzem, fogalmam sincs, ki az ördög ez, és kit is szerettem egészen idáig."
Forrás: Emlékszel még, amikor Joe Jonas és Taylor Swift egy párt alkottak? Még 13 évvel ezelőtt jöttek össze, és bár ez inkább tiniszerelem volt, azért az énekesnőt eléggé sokkolta a szakítás menete. Joe Jonas ugyanis váratlanul, egy 27 másodperces telefonhívás során vetett véget kapcsolatuknak, amire az énekesnő nem is tudott mit reagálni. Később ennek kapcsán írta meg a Mr. Perfectly Fine című dalt is, amit nemrég mutatott be.
Forrás: Laura Dern egy időben Billy Bob Thornton menyasszonya volt. Amikor a színésznő elutazott, hogy leforgasson egy filmet, eléggé lesokkolódott, ugyanis vőlegénye se szó, se beszéd felszívódott. Billy ugyanis épp Angelina Jolie-val forgatott filmet, és olyannyira levette a lábáról a színésznő, hogy kiköltözött Laurával közös otthonukból, semmilyen üzenetre, hívásra nem reagált, majd nagyon gyorsan elvette feleségül Angie-t.

"Elmentem otthonról, hogy dolgozzak egy filmen, és amíg távol voltam, a pasim megházasodott, és soha többet nem beszéltünk. Olyan volt, mint egy hirtelen halál. Senkinek sem volt meg a lezárás vagy a [helyzet] tisztázása" - mesélte Laura Dern, amikor erről kérdezték egy interjúban.
Forrás: Pete Davidson akkor lett világhírű, amikor Ariana Grande pasijaként megjelent (majd gyorsan eljegyezte az énekesnőt, és hamar fel is bontották azt). Épp ezért kevesen tudják, hogy mielőtt erre a szerelemre fény derült volna, Pete Cazzie Daviddel járt, és egy üzenetben szakított vele. Pontosabban ez úgy nézett ki, hogy a lánynál betelt a pohár, szakítani akart, majd amikor rájött, hogy szereti még a srácot, felkereste őt, ám ő egy üzenettel letudta a dolgot. Persze azért, mert másnap már Ariana oldalán jelent meg, szóval elég hamar továbblépett.
Forrás: Matt Damon és Minnie Driver már egy éve randiztak, amikor a színész szakított vele egy élő beszélgetéső műsorban. Ráadásul úgy, hogy Minnie-nek fogalma sem volt róla, hogy ez történik! A színész egész egyszerűen csak elárulta Oprahnak, hogy ő most már szingli, és ennyi; nem magyarázta meg a színésznőnek, mi történt. Neki persze erről megvolt a véleménye:

"Jó megoldásnak tartotta, hogy ott jelentse be a világ előtt, hogy nem vagyunk együtt, amit én elképesztően nagy illetlenségnek tartottam. Persze, előtte egy hónappal még az irántam érzett szerelméről áradozott David Letterman műsorában."