Galéria

Ez a legrosszabb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Forrás: Mondták már, hogy beszélj egy kicsit halkabban, mert a másik szobában is tisztán hallani, hogy mit mondasz? Kos, veled megesik, hogy annyira beleéled magad egy történetmesélésbe, hogy a végén észre sem veszed, de mindig túlkiabálod a többieket.
Forrás: Nem mondunk újat, ha kijelentjük, hogy nagyon-nagyon makacs vagy, igaz? Ami viszont sokszor előrevisz az életben, az ismerőseidnél nem arat nagy sikert. Ez az a vonásod, amit ők - akár titkon - nem igazán kedvelnek benned.
Forrás: Imádsz pletykálni, és ha valaki megoszt veled egy bizalmas infót, nehezen tartod meg magadnak. Nem arról van szó, hogy keresztbe akarsz tenni neki, hanem inkább arról, hogy muszáj kibeszélned magadból az érzéseidet. Ezt viszont nem sokan díjazzák!
Forrás: Túl sok érzelmi hullámvasútra ülsz fel, és ez egy idő után fárasztó lehet a környezetednek. Persze te próbálod kordában tartani az érzéseidet, de egyszerűen nem megy: ha valami kicsit is bánt, nem tudod elrejteni, hogy mennyire rossz a kedved!
Forrás: Ha megfigyeled, valójában te nagyon sokszor félbeszakítasz másokat beszélgetés közben. Mindig van mondanivalód, ami teljesen rendben van, de emiatt gyakran idő előtt magadhoz ragadod a szót. Ezt nem igazán díjazzák az ismerőseid!
Forrás: Mindent túlgondolsz! Még egy rövid üzenetbe is olyan plusz infókat látsz bele - aztán beszélsz róla órákig - hogy egy idő után az ismerőseid már inkább meg sem kérdezik, hogy mi a helyzet a szerelmi életeddel. Ezen a téren te mindent túlanalizálsz!
Forrás: Ha döntened kell, te leblokkolsz! Utálod, ha választás elé kerülsz, és mivel a legjobbat akarod, képes vagy napokig gondolkodni olyan apróságokon is, mint egy új cipő. Ehhez viszont nem kevés türelem kell a barátaid és családod részéről!
Forrás: Hangulatember vagy. Nálad nem lehet tudni, hogy épp vidáman vagy bal lábbal keltél fel az ágyból, és bár sokszor igyekszel ezt nem kimutatni mindenkinek, a közeli barátaid és rokonaid nagyon gyakran megtapasztalják melletted.
Forrás: Nagyon őszinte típus vagy, de ami sok téren előny, a barátaid szemében gyakran hatalmas hátrány is. Mert ha valami a szívedet nyomja, kereken kimondod, és nem foglalkozol azzal, hogy esetleg megbántasz másokat az őszinte kijelentéseiddel. Vannak, akik díjazzák, de a többség inkább sértésnek veszi.
Forrás: Érzelmek? Vannak neked, csak épp beszélni nem szeretsz róluk. Ugyanez igaz arra is, ha segítségre lenne szükséged: inkább képes vagy hatszor annyi időt tölteni egy probléma megoldásával, mint hogy valakinek bevalld, hogy egyedül nem fog menni. Ezt azért a közeli rokonaid nem igazán szeretik benned!
Forrás: Nem szívesen fogadod meg mások tanácsát, mert szeretnéd, ha mindenki azt gondolná, hogy neked egyedül is menni fog. Ez a makacs hozzáállás persze sok esetben az őrületbe kergeti a barátaidat, pláne, ha a végén sem ismered be, hogy nekik lett volna igazuk.
Forrás: A romantika fontos neked, de ideje beismerni: hiperérzékeny lélek vagy! Ami előny sok esetben, gyakran a barátaid szemében idegesítő vonás, mert képes vagy a legapróbb bukkanók miatt is sírni, magadba fordulni, és elkönyvelni, hogy nem fog menni. Egy idő után ők is ráunnak a vigasztalásra!