Galéria

Napi horoszkóp június 4.: a Nyilasok mindent megtesznek a felhőtlenebb életért, a Halak ki vannak éhezve a sikerre

Forrás:

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, a jelenlegi közösségben nem találod a helyed, nem tudsz beilleszkedni, folyamatosan atrocitásba keveredsz a kollégáiddal azért, mert nem tudsz és nem is akarsz azonosulni az ő nézeteikkel. Apró, kicsinyes játékaikra ráunva egyre többször fordul meg a fejedben, hogy csapot-papot otthagyva becsapod magad mögött az ajtót. Ehelyett talán érdemes hideg fejjel gondolkodni és nem hirtelen felindulásból hátat fordítani, várj az adandó alkalomra és a kínálkozó lehetőségre.

 

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem érzed magad túl komfortosan egy bizonyos helyzetben, emiatt kifejezetten frusztrált a hangulatod, nem is érted, miféle keresnivalód van ott, ahol most vagy, ám sajnálatos módon egyelőre a leghalványabb fogalmad sincs arról, hogyan kerülhetnél ki ebből a szituációból. Mivel egyetlen dolgot pontosan tudsz: hogy mihamarabb le szeretnéd zárni ezt az utat, a legrövidebb akadálypályán végigmenve, így állítsd fel a megfelelő taktikát ahhoz, hogy ne legyen semmiféle megugorhatatlan akadály, amely váratlanul érhetne. Igyekezz visszanyerni a szabadságod és élvezni az életet, ne akarj olyan helyzetekben értelmet keresni, ahol már az első pillanatban is világosan látszik, hogy semmi keresnivalód.

 

NYILAS (november 23-december 21)

Kész vagy megtenni a szükséges lépéseket afelé, hogy végre felhőtlenül, különösebben komoly felelősség nélkül élhesd az életed. Kissé belefáradtál ugyanis abba, hogy mindig agyon nyomnak az olyan típusú feladatok, ahol minden felelősség téged terhel, mindig el kell számolod minden egyes munkafázissal és ha nem hozod a tőled elvárt szintet, akkor bizony főhet a fejed, hogy mitévő legyél. Most azonban eljött az idő, hogy ezeket a bizonyos terheket lepakolva magadról, könnyíts a helyzeteden, ami nem kis megkönyebbülést jelent számodra.


Forrás:

BIKA (április 21-május 20)

Nagyon hatékonyan dolgozol, simán lehagyod a többieket, így előbb végzel a feladataiddal is. Légy azonban óvatos, hisz nem egy rövidtávfutó-versenyen vagy, épp ezért nem az a lényeg, hogy milyen gyors vagy, sokkal inkább az, hogy minőségileg milyen munkát adsz ki a kezedből. Ne akard siettetni a folyamatokat csak azért, hogy előbb szabadulj. Inkább tartson tovább a munka, de kifogástalan legyen. Hidd el, te is sokkal nyugodtabban fogod tölteni a hétvégét!

 

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az események alakulálást ugyan befolyásolni nem tudod, de mégis megpróbálod a saját szád íze szerint alakítani a helyzetet. Amennyiben elegendő figyelmet szentelsz neki, talán mindenki elégedett lehet, hisz a maguk útján mennek tovább a dolgok, neked csak el kellett őket indítani. Most koncentrálnod kell, zárd ki a külvilágot és csak azzal foglalkozz, amit mindenképp meg kell csinálnod. Így nem fogod nyugtalanul érezni magad amiatt, hogy befejezetlen munkát hagytál, hétfőn pedig nem kell rögtön pótlással kezdened. Talán így tudod egy minimálisan befolyásolni az események alakulását.

 

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó munkanapján szíved szerint lazítanál a gyeplőn, ám annyi tennivalód akad, hogy egyszerűen nem engedheted meg azt a luxust, hogy hátradőlve élvezhesd az életet. Ne bosszankodj emiatt, hisz azzal csak az idődet vesztegeted, sokkal inkább igyekezz a feladataidra koncentrálni, mert ha nem fogsz tudni velük időben végezni, nem marad időd és lehetőséged arra, hogy megfelelően kipihend magad és töltekezz a következő kihívásra. Ne hagyd magad kizökkenteni, hisz a fontossági sorrend tetején most az el nem végzett feladataid állnak!


Forrás:

IKREK (május 21-június 21)

Végeláthatatlannak tűnő munkafolyamat végére értél, amelyet nem is bánsz, mert nagyon fárasztó volt görcsösen arra koncentrálni, nehogy hibát kövess el. Épp ezért rendkívül kimerülten, de nagy megelégedéssel és megkönnyebbüléssel teszel pontot a dolgok végére. Feletteseid nagyon meg lesznek veled elégedve, hisz a munka, amit kiadtál a kezedből, kifogástalan lett. Most már átadhatod magad a lazításnak, ám ne feledkezz meg a kötelezettségeidről sem. Elég kreatív vagy ahhoz, hogy új lendületet véve ismét eredményes lehess!

 

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét utolsó munkanapjára kidolgoztál egy olyan programot, amely rendszerbe foglalja az összes tennivalód, így biztosan jut időd mindenre. Hasznos dolog, ha összeszedett vagy, ám időnként nem árt, ha lazítasz, ha elengeded magad, ha nem egy kiszámított matek példa szerint éled az életed! Itt a hétvége, add át magad az események sodrásának, annak is örülj, ha épp nem történik semmi említésre méltó, vagy izgalmas dolog. Annyi féle tényező befolyásolja egyébként is az életed, hogy időnként jobb, ha nem akarod erőszakkal a kezedben tartani a gyeplőt!

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A környezeted elismeréssel tekint rád, hisz olyasmit tettél, amit mások nem mertek volna ilyen bátran megtenni, ráadásul mindez a köz érdekeit szolgálja. Bár sokan most úgy tekintenek rád, mint egy két lábon járó hősre, mégis igyekezz a realitások talaján maradni és ne engedd, hogy a népszerűség megrészegítsen. Élvezd ki, hogy ez a nap rólad szól, hisz a mai siker te nevedhez fűződik, ne időzz azonban túl sokat a reflektorfényben, sokkal nehezebbek ugyanis a látási viszonyok, ha elvakít a fény!


Forrás:

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó napján rá kell jönnöd arra, hogy visszafelé futsz a mókuskerékben, olyan emberekkel próbálsz ugyanis szembeszállni, akikkel teljesen felesleges vitatkoznod, mert értelmetlenül fárasztod magad. Ne akarj mindenkivel mindent megértetni, időnként hagyni kell az embereket a saját álláspontjukkal együtt, mert előbb-utóbb konfliktushelyzetbe sodrod magad azzal, hogy a saját véleményed próbálod megértetni másokkal, akik tulajdonképp nem is vevők erre, az első pillanattól kezdve. Engedd el és koncentrálj olyan dolgokra, amik előrevisznek.

 

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó munkanapján számodra különösen nagy jelentőséggel bíró feladaton dolgozol, emiatt olyan programokat mondasz le, amelyek ugyan kikapcsolhatnak, mégis pontosan tudod, hogy nem tudnál felhőtlenül szórakozni, amíg nem fejezed be azt, amit elkezdtél. Igyekezz tehát mindenféle zavaró tényezőt kizárni annak érdekében, hogy olyan eredményt érhess el, ami nemcsak téged tesz majd maradéktalanul elégedetté, hanem a környezeted is komoly elismeréssel adózik majd. Ha sikerül pontot tenned ennek az ügynek a végére, sokkal nyugodtabban adhatod majd át magad a pihenésnek és a felhőtlen szórakozásnak. Addig azonban semmi másra ne összpontosíts!

 

HALAK (február 20-március 20)

Rendkívüli módon ki vagy már éhezve a sikerre, ennek érdekében mindenbe belefogsz, amibe csak lehet, s az sem tart vissza, ha emiatt teljesen ismeretlen területre tévedsz. Mielőtt azonban udvari bolondot csinálnál magadból, akin mindenki jót kacaghat, mert minden mutatványa balul sül el, érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amihez igazán értesz. A siker érdekében érdemes ezen alaposan elgondolkodnod! Most vagy soha, de ne ugorj fejest olyasmibe, amiből kizárólag rosszul jöhetsz ki!