Galéria

Hogyan lehetne jobb a szex egy hosszú párkapcsolatban? 5 tippünk van

Forrás:

Ha egyszerűen kipróbáltok valami újat, például az ágy helyett egy másik helyen szexeltek, már kedvezőbb hatást értek el nemi életetek alakulásában: növelitek a vágyat és fokozódik a libidó. Persze nem kell minden alkalomkor a csilláron lógni egy izgalmas szexért. Ha kipróbáltok egy új pózt, már szórakoztatóbb lesz a szex, ami -és itt a lényeg- mindkettőtök, közös szórakozása lesz. A misszionárius póz az egyik legnépszerűbb pozíció (a párok körülbelül 40% -a ezt választja), de tudtad azt, hogy valójában ez az egyik legkevésbé nőbarát pozíció? Úgyhogy már csak ezért is érdemes új helyzeteket kipróbálni, egymás erogén zónáinak felfedezése izgalmas játék lesz. Csak úgy, mint egy új helyszín felavatása. A konyhapult vagy a zuhany alatti szex, bearanyozhatja az esti szórakozást. De egy nyuszis vibrátor, ami két ponton is izgat, remek játék lehet, még pároknak is.


Forrás:

 

 

Az együtt töltött szex egyik kiindulópontja, hogy nem csak azt tartjuk szem előtt, hogy mit szeret a partner, hanem azt is hangsúlyosan kezeljük, hogy mi izgat fel mi magunkat. Ezért, fedez fel újra és újra a tested. Számos erogén zóna vár rád, ne vond meg magadtól az időt ezek felfedezésére. Élvezd a saját tested egyedül is. A maszturbálás során csak magadra figyelsz. Simogasd magad, nézzél erotikus, izgató videókat, pornót, ami tetszik neked is és használj vibrátort. Az ilyen egyszemélyes erotikus utazásokon szerzett tapasztalatokat pedig vidd át a közös szexbe is.


Forrás:

 

Sokszor a kapcsolatok ott csúsznak el, hogy a párok nem kommunikálnak. A legfontosabb dolgokról sem beszélnek. A szexről és a szexuális vágyakról is beszéljetek. Ha van olyan mély a kapcsolatotok, akkor mindkettőtök számára fontos lesz a másik vágya. Mondjátok el egymásnak a szexuális fantáziátokat, mi az, ami izgalomba hoz, mi az a póz, ami neked a legjobb a szexben.   


Forrás:

 Nemcsak a szex az egyetlen egy terep, ahol együtt lehettek. Ahogy írtuk korábban is, van, hogy a szexuális vágy alábbhagy. Ám ez nem egyenlő azzal, hogy a teljes elhidegülés útjára léptetek. Az érintés, a simogatás legalább olyan fontos jelzés a másiknak, mint maga a szex. Ha az érintés, az összebújás, az öletés része életeteknek, akkor az az érzelmi kötelék nagyon is jelen van köztetek. Van, hogy szorosabb, van, hogy lazább, a lényeg, hogy találjatok vissza egymáshoz.


Forrás:

 

Fontos, hogy az összhang meglegyen köztetek. Ha az egyik szeretne valamit a másikról, de azt a partner nem érzi még, akkor lassítani kell. A szexben nincs helye az erőszaknak. A szex az élvezetről szól, így fontos, hogy bevárjátok egymást, amihez türelem, szeretet és nyílt kommunikáció kell. Minden elakadás megoldható, ha nyitottak vagytok egymásra.