Galéria

Megmutatjuk 2021 legnagyobb esküvői sminktrendjeit

Forrás: Talán ez az egyik legnépszerűbb esküvői look, hiszen természetes hatású, mégis hercegnős benyomást kelt. A szemzugokba vitt extra csillogás ráadásul sokkal nyitottabbá és lenyűgözőbbé teszi a menyasszony tekintetét!
Forrás: 2021 abszolút a csillogásról és az üdeségről szól smink fronton, így nem meglepő, ha az esküvői trendekben is meghatározó szerepet fog játszani. Ha nem félsz attól, hogy minden szem rád szegeződik (egy esküvő végül is erről szól, nem igaz?!), akkor mindenképpen érdemes bevállalnod ezt a csillogó makeup-ot!
Forrás: A rózsaszín talán az a szín, ami soha, de tényleg SOHA nem fog kimenni a divatból, ha esküvői sminkről van szó, ez pedig természetesen a 2021-es évre is igaz! Ha odavagy a színért, ráadásul illik is az egyéniségedhez, akkor nem kérdés, hogy erre kell voksolj a nagy napon!
Forrás: A legtöbben az esküvőjükre nagyon visszafogott sminket választanak, ha azonban te egy határozottabb, temperamentumosabb egyéniség vagy, nyugodtan válassz erőteljesebb look-ot. 2021-ben nagyot fognak menni a füstös szemek az esküvőkön, amihez természetesen a nude ajkak passzolnak a leginkább.
Forrás: Ha az esküvődről van szó 2021-ben, akkor a folyékony highlighterből SOHA nem elég! Ehhez a ragyogó külsőhöz pedig hihetetlenül illik egy vékony, de feltűnő tusvonal, ami tökéletesen kiegészíti a look-ot.
Forrás: A rózsaszínen kívül pedig egyértelműen van egy másik tuti befutó, mégpedig a barackszín, amivel egyszerűen lehetetlen mellélőni egy esküvőn! Ez az árnyalat egyszerre ad üde, friss és fiatalos külsőt, ami hihetetlenül szépen kihangsúlyozza a menyasszony természetes szépségét.
Forrás: A tusvonalak egyre exrémebb formában jelennek meg a sminktrendekben, ám esküvőre ezt a fajta szemsminket érdemesebb inkább szemceruzával vagy szemhéjpúderrel elkészíteni a lágyabb hatás miatt. Ez a fajta smink egyébként hatalmas divat volt a 60-as években, és valljuk be, hihetetlenül különleges!