Galéria

Sztárok, akik 2021-ben megváltoztatták a frizurájukat - És ezzel irányt adtak az idei trendeknek

Forrás: Az énekesnő szívét már elrabolta a színes frizuratrend, ezért úgy döntött, hogy egy rubinvörös árnyalatot próbál ki magán. A rajongók kommentjéből hamar kiderült, hogy imádják Shakira új hajszínét!
Forrás: A színésznő amúgy is elég bevállalós, ha frizuráról van szó, és imádja az extrémebb színeket. Ezért is merte kipróbálni magán ezt a sötétebb pinket!
Forrás: Hilary már viselt néhány vattacukros árnyalatot a haján, de egy ideje a szőke mellett tette le a voksát. Aztán meglepte a rajongókat pár hete, amikor bemutatta legújabb, élénk kék frizuráját!
Forrás: A Modern család sztárja általában barna hajjal hódít, de idén meghozta a nagy döntést, és vörösre festette tincseit. Nagyon jól tette, mert ez a szín csodásan áll neki!
Forrás: A fiúknak, akiket valaha szerettem című romantikus film főhősnője elég nagy átalakulást vállalt be, amikor beállt a sorba, és hosszú, sötétbarna haját vattacukor rózsaszínre festette.
Forrás: A HSM egykori színésznője nem hajszínváltásba fogott bele, hanem sokkal inkább rövid haját turbózta fel. Úgy döntött, hogy 2021-ben ugyanis bevállal egy kis hajhosszabbítást, és derékig érő, göndör fürtökre vált.
Forrás: Nem így gondolta viszont Ana de Armas, aki Vanessa Hudgensszel ellentétben levágatta hosszú haját Ben Affleckkel való szakítása után. A színésznő most a rövid, frufrus bobra esküszik!
Forrás: De tény, hogy az egyik, talán legvagányabb átalakulást Ciara vállalta be! Az énekesnő ugyanis nagy rajongója a raszta hajnak, és most extrém hosszú fürtöket vállalt be!