Galéria

Híres emberek, akik milliókat buktak a COVID-19 alatt

Forrás: Taylor Swift az egyik leggazdagabb énekesnők egyike, akinek a vagyonát 365 millió dollárra becsülték. Bár kétségtelenül nagyobb lenne ez a szám, ha a világjárvány miatt nem kellett volna lemondania a 2020-as turnéjának dátumait.
Forrás: A világ leggazdagabb bűvésze, David Copperfield 46 millió dollárt keresett 2020-ban, nagyrészt a Las Vegas-i MGM Grand rendezvényének köszönhetően - jelentette a Forbes. Műsorát március közepén le kellett fújnia, miután kitört a járvány.
Forrás: Nemcsak színészileg, hanem üzleti szempontból is nagyon a földhöz vágta a sztárt az elmúlt egy év. A pandémia miatt el kellett halasztani a közelgő filmjeinek forgatásait, illetve a NOBU étteremlánc is zárva volt, amely miatt óriási bevételektől esett el. A színésznek ugyanis nagy részesedése van benne.
Forrás: Post Malone városonként több, mint 1,3 millió dollárt keresett a legutóbbi turnéjával, de a pandémia miatt március közepén kénytelen volt befejezni. Szóval nem kis összegtől esett el.
Forrás: 2019-ben a The Rolling Stones 178 millió dollárt keresett. A járvány miatt azonban kénytelenek voltak lemondani a turnéjukat, ami miatt szegények ugyan nem lettek, de sokat sírhattak esténként.
Forrás: A Beatles egykori alapítója, Paul McCartney több mint 100 millió dollárt keresett az élő koncerteivel 2019-ben. Nem csoda, hogy 2020 talán az eddigi legszegényebb éve volt.