Galéria

2021 legjobban várt horrorfilmjei

Forrás: Kezdjük rögtön egy kakukk tojással, ugyanis elsősorban szuperhősös film, amelynek főszereplője Dr. Michael Morbius egy elismert biokémikus, aki egy kifejezetten ritka és súlyos vérbetegségben szenved. A karakter mindennap a gyógymód után kutat és több kísérletet is végez magán.
Az egyik ilyen alkalommal pedig élő vámpírrá alakul át. Bár alapvetően horror elemeket tartalmaz az alkotás, Jared Leto mégis a jófiúk táborát fogja erősíteni.


Forrás: Egy kisvárosi siket lányt állítólag meglátogatott a Szűz Mária, és csodák csodájára meggyógyult, majd ő maga kezd embereket gyógyítani. Ezt egy ott tartózkodó újságíró megneszeli, majd nem sokkal később híre megy az egész világon, amelynek következtében egyre többen érkeznek a kisvárosba. Ám az újságíró összefüggést lát egy 150 évvel ezelőtt történt eset és a mostani események között, aminek szörnyű vége lehet. Aki szereti a horror és a krimi egyvelegét, az mindenképp nézze meg.
Forrás: A 1992-es film újragondolt verziója, amelynek középpontjában Anthony McCoy áll, akinek karrierje mélypontra jut, ezért úgy dönt, hogy mélyebbre ássa magát Kampókéz történetében, ezzel is új ihletet adva a műveihez. Ugyanakkor nem sejti, hogy olyan múltra nyit ajtót, amely borzalmas dolgok lavináját indítja el.
Forrás: Azt hiszem, ennyire már nagyon rég nem vártunk horrorfilmet, mint a Hang nélkül második részét, amely ott folytatódik, ahol az első abba maradt. A zseniális sztori és rendezés mellett azonban sokakban hagyott kérdéseket a film, hiszen semmit sem tudtunk meg a Földet megszálló lényekről. Ám az előzetesből ítélve erre is kapunk majd választ.
Forrás: A Démonok között franchise harmadik része a Warren házaspár egyik legszörnyűbb esetét fogja feldolgozni.  Arne Cheyenne Johnsont elítélték, miután megölte főbérlőjét, arra azonban senki sem számít, hogy azzal magyarázza majd szörnyű tettét, hogy egy démon kényszerítette rá. A bizonyítékok pedig azt mutatják, hogy a férfi mond igazat.
Forrás: Kicsit a Rítus című filmre hajazó alkotás, ahol egy gyakorlott ördőgűző és egy fiatal pap közös küldetésen vesz részt. Természetesen a démonok, a jó és a rossz közti határ elmosódása is terítékre kerülnek. Az előzetesből ítélve nagyon is izgalmas lesz, mégha egy kicsit klisés is a témája.
Forrás: Az én személyes kedvencem, amelynek története egy nyolcéves kislányról szól, aki elveszti az édesanyját egyetlen barátja pedig egy furcsa bábu, amely a körülötte zajló események hatására elkezd életre kelni. Az előzetes alapján kicsit olyan, mint a Mama, az Annabelle és a Sátán ivadéka című film komplett hármasa. De azt hiszem, ennél jóval többet fog tartogatni számunkra.