Galéria

Napi horoszkóp május 17.: a Kosok fajsúlyos dologban adnak tanácsot, a Nyilasoknak kitartásra van szükségük

Forrás:

KOS (március 21-április 20)

A hét első napján egy hozzád közel álló személy tanácsot kér tőled egy elég kellemetlen természetű, ám annál fontosabb üggyel kapcsolatban. Te pontosan tudod, hogy szíved szerint mit mondanál, mert a napnál is világosabban látod azt, amit ő ebben a pillanatban még nem, de vigyáznod kell, ez esetben ugyanis nem rólad van szó, nem a saját bőröd viszed a vásárra. Légy óvatos tanácsadó, mert rendkívüli felelősség olyasmiben állást foglalni, ami rád egyáltalán nem lesz hatással a későbbiekben, az illetőre viszont annál inkább!

 

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ma olyasvalakitől kapsz egy kedves gesztust, akitől nem is számítottál rá. Fogadd el és igyekezz viszonozni, hogy ő is érezze, ez a kapcsolat nem egyoldalú, te is szeretsz adni és meglepni másokat. Így építhetsz fel magad körül hosszú távú kapcsolatokat és talán még az érzelmi szelek is megfújhatnak. Légy nyitott, befogadó és kisugárzásoddal próbáld a világot arról biztosítani, hogy nem vagy gúzsba kötve, hét lakattal lezárva! Úgy tartja a mondás, hogy ki mint vet, úgy arat, ilyenformán igyekezz tehát felépíteni a körülötted lévőkkel való kapcsolatodat is.

 

NYILAS (november 23-december 21)

Szereted, ha a dolgok úgy alakulnak, ahogy eltervezed, nem tudsz mit kezdeni a váratlan helyzetekkel, ilyenkor azonnal felhúzod a nyúlcipőt és menekülőre fogod. Érdemes azonban bátran beleállni a számodra ne, túl komfortos helyzetekbe is, ne add fel ilyen könnyen, ha valami nem jön össze első próbálkozásra, az még nem jelenti azt, hogy nem vagy rá képes, sokkal inkább arról szól, hogy tapasztalat szükséges ahhoz, hogy végigvigyél egy-egy folyamatot. Ne add fel, fuss neki még egyszer és aztán még egyszer, hogy biztosan sikerüljön megugrani az akadályt! Menni fog, az egész csak az önmagadba vetett hit és elhivatottság kérdése!


Forrás:

BIKA (április 21-május 20)

Rendkívülien frusztrál az, hogy van valaki a környezetedben, aki mindenáron bele szeretne szólni a folyamatban lévő ügyeidbe, állandóan tudálékoskodik, neked pedig időnként a nyelved hegyén van az, amit legszívesebben mondanál, ám valahogy eddig sikerült türtőztetned magad. Hirtelen kimondott, bántó szavak helyett azonban érdemes végiggondolnod a mondanivalód, finoman hívd fel a figyelmét arra, hogy Te, magad is pontosan tudod, melyik ösvényen kell haladnod, mi a sikerhez vezető út. Légy azonban óvatos, csakis alázattal és tisztelettel fogod tudni elérni az általad kitűzött célokat, ha arrogánsan elutasítasz valakit, azzal csak bajba sodorhatod magad.

 

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mások értékrendje szerint próbálod élni az életed, amely sokszor a sajátoddal homlokegyenest szembe megy, így el kell döntened, hogy melyik az, amelyiket szíved szerint választanád, hisz pontosan tudod, hogy egy fenékkel képtelenség több lovat megülni. Amennyiben a saját, kialakult értékrended a tisztességes eszközökkel történő, céltudatossággal vegyített előremenetel, ne hagyd, hogy mások akarata eluralkodjon rajtad, igyekezz elsősorban azt az utat járni, amely elvezet a sikerhez anélkül, hogy a már kitaposott ösvényt, előre begyakorolt taktika szerint követnéd. Hidd el, maradandót csak úgy tudsz alkotni, hogy ha bátran neki mersz vágni az útnak és magad találod ki, hogy az értékrended szerint mi az, ami még belefér és mi az, amiért nem érdemes átlépned a határvonalat!

 

BAK (december 22-január 20)

Váratlan akadályokba ütközöl a hét első napján, emiatt veszélybe kerül az általad elvárt minőségi eredmény elérése is. Ne rettenj meg egy kisebb bukkanótól, hisz úgy még senki nem tudott maradandó alkotni, hogy megfutamodott az előtte álló kihívástól! Tekints úgy a helyzetre, mint egy kihívásra, amelyet mihamarabb ésszel és okos taktikával kell tudnod megoldani ahhoz, hogy végül büszkén és elismeréssel tekinthess az elért eredményre. Amennyiben azonnal nyúlcipőt húzol és futásnak eredsz, hosszú időre rányomja majd a bélyegét a bátorságodra, megsokszorosítva a kishitűséged is. Ne akarj lelkiismeret-furdalással elballagni, állj bele két lábbal a helyzetbe és egy nagyobb lendülettel ugord át az eléd gördített akadályt! Hajrá!


Forrás:

IKREK (május 21-június 21)

Állást kell foglalnod egy vitás helyzetben, hisz mindenki előtt kérik ki a véleményed. Mivel azonban Te általában véve konfliktuskerülő embernek tartod magad, nem is igen szeretsz ilyen szituációkban a tömeg elé állva vállalni az álláspontod, attól félve, hogy esetleg még jobban összegabalyodnak a szálak és Te is kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Mivel azonban akadnak olyan helyzetek, ahol elkerülhetetlen az, hogy hallasd a hangod, bátran merd felvállalni azt, amit képviselsz, hisz így nem csak, hogy nagyobb respekted lesz a többiek szemében, de a lelkiismereted is sokkal nyugodtabb lesz! Ne félj a saját hangodtól!

 

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mostanra untad meg azt, hogy céltalanul éled a mindennapokat, gyakorlatilag semmiféle említésre méltó nem történik az életedben, ugyanazokat a köröket futod minden áldott nap. Borzasztóan egysíkúnak érzed a napokat, amelyek monotonitása miatt már kezdesz némi apátiával tekinteni mindenre. Ez a környezetednek is elég hamar feltűnik, amit szóvá is tesznek, alapvetően ugyanis magas fordulatszámon pörgő személynek ismernek. Ez elegendő jel neked arra, hogy akard a változást, hogy kitörj ebből a szürkeségből és alkoss valami olyan maradandót, amiről még sokáig fognak beszélni. Találj magadnak új kihívást, s lépj ki abból a bizonyos dominósorból, de vigyázz, hogy közben ne dönts fel a többieket. Utána büszkén mondhatod el, hogy most már a magad uatatad járod!

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy bizonyos dologgal kapcsolatban rendkívül idegesít valami, de igazából magad sem tudod, hogy mi a bajod vele. Ha nem tudsz egyedül zöldágra vergődni, inkább beszélj róla egy jó baráttal, avasd be őt és kérj tanácsot, mit is kellene kezdened ezzel a helyzettel. Szóval nem kell megfutamodni, mert biztosan van valamilyen megoldás, bár lehet, hogy az ahhoz vezető utat nem te fogod megtalálni. Így érdemes lesz megfontolni az ismerősödtől kapott tanácsot, de azt csak akkor fogadd meg, ha a saját értékrendeddel még összeegyeztethető!


Forrás:

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, eljött a megfelelő alkalom arra, hogy eddig ismeretlen dolgokat próbálj ki, s olyan úton indulj el, amelyen korábban még soha nem jártál. Légy azonban óvatos, és bármibe csak akkor vágj bele, ha nem kell mindent egy lapra feltenned, s nem kockáztatod azt, hogy mindent el is veszíthetsz. Ugyanakkor tudomásul kell venned, hogy aki nem mer, az nyerni sem fog. A döntés a tiéd, de ha új élményekkel akarsz gazdagodni, muszáj időnként nekifutásból fejest ugrani az ismeretlenbe!

 

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Régóta dolgozol valamin, hiszen komoly célokat tűztél ki, de egyelőre rajtad kívülálló okok miatt nem úgy alakul a helyzet, hogy közelebb kerülnél az álmaid megvalósításához. Most kell azonban nagyon kitartónak lenned, s nem szabad feladnod. Az élet tele van megpróbáltatásokkal, de ebből ne azt a következtetést vond le, hogy akkor nem is érdemes küzdeni semmiért. Gondolj inkább arra, hogy a váratlan kihívásokból mennyit tanulhatsz, s milyen tapasztalatokat szerezhetsz, amelyek birtokában sokkal sikeresebb ember lehetsz. Most kell ezért nagyon kitartónak lenned, nem szabad feladnod és hátat fordítanod. Ne állj most meg, csak menj tovább a megkezdett úton, de légy nyitott mindenre!

 

HALAK (február 20-március 20)

Egy számodra elég rejtélyes ügyben derülnek ki meglepő részletek, olyasfajta dolgokrol szerzel tudomást, melyekről korábban fogalmad sem volt, ám abszolút izgalommal töltenek el, hisz sejtésed szerint sok pozitívumot rejthet a dolog. Egyelőre ne verd nagy dobra az ügyet, csak azokkal a személyekkel oszd meg, akikben vakon megbízhatsz, mert ha esetleg mégsem úgy alakul a szituáció, ahogy most kinéz, az elég kellemetlenül érinthet, ha számon kérik rajtad. Csak menj tovább az úton, mert a sűrű bozótosból kikerülve komoly sikerek várnak!