Galéria

7 híres ember, akiknek szexvideóját az egész világ megneszelte

Forrás: A színésznő állítólag első férjével, Ojani Noah-val készített homevideót még a nászútjuk alatt. A válásukat követően Ojani azonban évekig fenyegette volt feleségét, hogy nyilvánosságra hozza. 2011-ben Jlo ügyvédi csapatának sikerült elérnie, hogy a szalagot egy széfbe zárják, amiért a volt férj 3,75 millió dollárt kért cserébe.
Forrás: A Paris Hilton stylistjából lett világhírű celeb nem akármilyen módon lett ismert. Karrierjét ugyanis a Ray J-vel készített pikáns szexvideója indította el, amelyet a pletykák szerint anyukája, Kris Jenner szivárogtatott ki.
Kris egy későbbi interjúban így nyilatkozott lánya szexvideójáról:
"Ha anyaként nézem elborzaszt, de ha managerként..." - ez azért sokat elárul. Mindenesetre Kim azóta a világ legmenőbb A-listás celebjei között szerepel az összes testvérével együtt, Kanye West feleségeként négy gyermeke született (ők nemrég adták be a válási papírokat) és szinte minden márka vele akar dolgozni.

Bejött az élet!
Forrás: Colin Farrell 2003-ban randevúzott a Playboy modellel, Nicole Narain-nal, akivel egy 14 perces szexvideót készített. Ahogy az lenni szokott, ez néhány évvel később rossz kezekbe került. A színész furcsa mód mindent meg akart tenni annak érdekében, hogy ne lássa ezt a világ, amivel egykori szeretője nem értett egyet. Végül 2013-ban megállapodtak, ma pedig már azzal szokott viccelődni, hogy az ő szexvideója a legkínosabb.
Forrás: A Limp Bizkit frontemberének videója kicsit sem mondható minőséginek. Mindössze pár percre látni az arcát, és nem is mondható túl izgalmasnak, de 2005-ben pár hétig sokan nevettek a zenészen. Azóta nem is hallani róla annyit.
Forrás: Az Eufória és a Grace Klinika sztárjának 2009-ben bukkant elő saját házivideója, amelyen ő, a felesége, Rebecca Gayheart és az akkori Miss Teen USA, Kari Ann Peniche látható, amint hármasban szexelnek egy pezsgőfürdőben.

Tehát ez lenne a jó házasság titka? :)
Forrás: Az "Egy éjszaka Párizsban" című felvétel szinte már legenda. Az örökösnő Rick Salomonnal készített szexvideója a 2000-es évek egyik legnagyobb durranása volt. A videót egyébként maga Salomon dobta oda a médiának, hogy legyen min csámcsogniuk. Állítása szerint pontosan ennyit ért az örökösnővel való kalandja, akinek érdekes módon ez egy kicsit sem tett be. Legalábbis karrier téren, mert érzelmileg mai napig megviseli, hogy az egész világ láthatta videóját.
Forrás: Pamela Anderson és az akkori férje, Tommy Lee 1998-as nászútján készített szexvideója talán az egyik leghíresebb. Állítólag egy villanyszerelő lopta el az otthonukból, aki eladta egy online pornóoldalnak.
Pamela természetesen beperelte a céget, akivel később megegyeztek. Ám a felvétel azóta is elérhető az interneten.
A felvétel egy év alatt 77 millió dollárt hozott Pamela konyhájára, így nem csoda, hogy Tommytól is gyorsan el tudott válni.