Galéria

A női maszturbáció több előnnyel jár, mint eddig hittük

Forrás:

Az önkielégítés felszabadítja a stresszt, csökkenti a szorongást, levezeti a fölös energiákat. Ezt nemcsak a szakemberektől tudjuk, magunk is tapasztalhatjuk, ha a tettek mezejére lépünk. A maszturbálás tehát az önfelfedezésen túl remek idegrendszer stimuláló és stresszcsökkentő módszer.


Forrás:

Az önkielégítés talán nem ér fel egy partneri együttléttel, viszont teherbe sem lehet esni tőle, ezért, ha nincs jobb dolgunk, netán szinglik vagyunk, bátran tárcsázzuk fel a kéjvonalat.


Forrás:

A szexuálterapeuták és pszichológusok szerint a maszturbáció egy tanulási folyamat, melynek eredménye az, hogy az illető tökéletesen érteni, szeretni és ismerni fogja a saját testét, ezáltal megtaníthat rá mást is – egy szerelmi partner személyében. Ez pedig sok-sok előnnyel jár majd a szexuális együttlétek során.


Forrás:

Önmagunk kényeztetése esetenként szégyenérzettel járhat, ha a szüleinktől vagy a környezettől azt hallottuk, hogy ez „bűnös” dolog. Hosszú távon azonban felszabadíthatja a gátlásokat, javíthatja az önképet és önértékelést. Egy magabiztos nő pedig minden helyzetben jobban teljesíthet az életben.


Forrás:

Arra figyeljünk, hogy mind mi (és a segédeszközök), mind a környezetünk legyen tiszta és higiénikus mielőtt belevágunk! Ne feledjük bezárni az ajtót, a telefont lenémítani és húzzuk fel a legőrjítőbbnek vélt bugyinkat az „alkalomra”. Adjuk meg a módját, mert így később, egy partnerrel folytatott szex esetén is sokkal komolyabban adjuk majd elő a témát!