Galéria

A 6+1 legarrogánsabb híres ember, akiket valaha ismert a világ

Forrás: "Én egy kreatív géniusz vagyok" - hangzott el Kanye szájából, amit valóban így is gondol. A rapper-producer még saját egyházat is létrehozott, sőt egy éve még amerikai elnök akart lenni. Ilyet csak az csinál, aki tényleg elhiszi, hogy nála jobb nem létezik ezen a világon. Többen támadták már a stílusa miatt, amire csak annyit válaszolt, hogy mindenki féltékeny rá és a sikereire.
Forrás: Legyünk egy kicsit elnézőek az énekessel, hiszen tizenévesen lett világhírű sztár, akinek nehéz volt felfognia, hogy emberek milliói imádják őt és a zenéjét is. Ez a mérhetetlenül nagy bálványozás pedig a személyiségére is hatással lett. Bieber egy korábbi interjúja során azt mondta, hogy ne mondják rá, hogy nem tehetséges, hiszen őt nem megkreálták, hanem felfedezték. Véleménye szerint mindenből képes slágert csinálni.
Forrás: Ha van öntelt ember a világon, az valószínű Kim Kardashian, aki saját szelfijeiből adott ki könyvet. A filterek királynője szerint ő egy keményen dolgozó családanya, akinek minden egyes napja szigorúan be van táblázva. Ezt pedig sokan nem tudnák ilyen jól kivitelezni, hiszen ehhez érzék kell.
Ez valóban igaz Kim, de másnak nincs is 30 dadája és asszisztense, mint neked.
Forrás: Nem csoda, hogy el van telve magától a rapper, hiszen több milliárdra becsülik a vagyonát, és a világ egyik legszebb és legjobb énekesnője a felesége. Jay-Z ennek hangot is szokott adni. Egy interjúban úgy nyilatkozott magáról, hogy olyan, mint Obama: akkor is reményt ad, ha nem csinál semmit. 
Hmmm.....
Forrás: Ki gondolná, hogy Jonah Hill is az arrogáns sztárok táborát erősíti?! Pedig így van! Több kollégája is úgy nyilatkozott róla, hogy elképesztően lenéző. A Rolling Stone magazin hasábjain pedig nem győzte isteníteni magát, hogy komikusból komoly színész lett, illetve annyit keres egy filmmel, amit más egész élete alatt sem.

Ejnye Jonah! Azért ilyennel nem illik gúnyolódni!
Forrás: A színésznőről már évek óta pletykálják, hogy nem egy könnyű eset. Sőt, ha lehet erősen fogalmazni, akkor kifejezetten öntelt, hiszen saját vagina illatú gyertyát dobott a piacra, és állítása szerint senki sem csinálja olyan jól az anyaságot és a munkát egyszerre, ahogy ő. Azt azonban elfelejtette kihagyni a sztorijából, hogy amíg a gyermekei kisebbek voltak több dada és bébiszitter segítette a gondtalan munkáját.
Forrás: Az énekesnő nagyon mélyről kezdte a pályafutását, ám az elmúlt években kicsit átesett a ló túlsó oldalára, és olyan kijelentések hagyták el a száját, amiknek nem kellett volna. Az American Idol zsűritagjaként számos esetben késett a felvételekről mondván, hogy ő bármit megtehet, illetve a versenyzőkkel is olyan stílust engedett meg magának, amivel sokan nem tudtak azonosulni. Így viszont már érthető, hogy akkoriban miért csappant meg a követőtábora.