Galéria

5 zseniális szexpóz, amit minden párnak ki kéne próbálnia

Forrás:

Nevezik álló kiszállításnak is. Ennél a póznál a befogadó félnek (nőnek) az ágy vagy az asztal szélére kell feküdnie, úgy, hogy a csípője szabadon legyen. A térdeit behajlítja, mintha biciklizne, az egyiket fel is teheti a társa nyakába. A kontaktus elég direkt és akadálymentes, ezért a férfinak vigyáznia kell a behatolással.


Forrás:

Ennél a helyzetnél a nőnek először fordított cowgirl pozícióba kell ráülnie a partnerére, majd szép lassan előre dőlnie, míg a hasára nem fekszik, miközben a lábait hátra kinyújtja. Elől a stabilitást a könyöktámasz adja meg.


Forrás:

Igazán extrém és erősítő gyakorlatnak sem utolsó. Az ismert 69-el ellentétben itt a befogadó fél hídban hajol a fekvő partnere fölé. Nem könnyű helyzet, ugyanakkor tökéletes orális kényeztetést tesz lehetővé mindkét fél számára.


Forrás:

Ehhez a pozitúrához szükséges egy kanapé, fotel stb. A férfi annak szélére fekszik ki, medencéje az ágyon, vállai és karjai a földön, teste tehát a fej irányába lejt. A nő így ül a forró ölbe. A szakértők szerint mivel a vér a péniszbe és az agyba is áramlik egyszerre, nagyszerű orgazmus érhető el, a nő pedig kontrollálni tud, mint domináns fél.


Forrás:

A nő hanyatt fekszik, majd ágyékát oldalra fordítja, a férfi pedig betérdel hátulról és a nő lábai között helyezi el csípőjét. A trükk azonban most jön! A teve póznak is nevezett helyzet ugyanis az anális behatolásra hivatott, miközben a férfi kezével izgatni tudja a klitoriszt is.