Galéria

Sztárok, akik szakítás után is egykori kedvesükkel dolgoztak

Forrás: Kaley Cuoco és Johnny Galecki 

Az Agymenők Pennyje és Leonardje is egymásra találtak a való életben is, azonban még a lánykérés előtt szakítottak. Külön érdekesség, hogy pont akkor lett sokkal forróbb a levegő karaktereik között, rengeteg ágyjelenettel, mikor már szakított a színész páros. De szerencsére a barátságuk megmaradt, állításuk szerint többek között azért is, mert a sorozat adta helyzetek átlendítették őket a nehéz időszakon.
Forrás: Blake Lively és Penn Badgley 

A szőke színésznő és a fiatal sármőr a Gossip Girl forgatásán találtak egymásra. Akárcsak filmbéli karaktereik, Serena és Dan. Ám szerelmük 3 év múlva véget ért. Ezt követően még további két éven át dolgoztak együtt, mi több, házasságot is kötöttek a képernyőn.
Forrás: Kristen Stewart és Robert Pattinson 

Az Alkonyat hősszerelmeseit jól ismerhetjük már. Ám kapcsolatuk nem sikerült olyan jól, mint a forgatókönyvben megírt szerelem. 4 év párkapcsolat után zátonyra futott kapcsolatuk, Kristen félrelépett, és nem éppen csendesen váltak szét... A filmekben bár nem látszott (?), de nagyon kínkeservesen adták elő, hogy szerelmesek egymásba, hiszen az életben szinte gyűlölték egymást.
Forrás: Nina Dobrev és Ian Somerhalder 

Bár a két színész a Vámpírnaplókban szerelmeseket játszottak, a való életben három év párkapcsolat után véget vetettek a kapcsolatuknak. Nem volt könnyű dolguk, hiszen a szakítás után rengeteg intim és forró jelenetet kellett eljátszaniuk.
Forrás: Camila Mendes és Charles Melton 

Úgy tűnik, hogy a Riverdale színészei nem a legszerencsésebbek a szerelemben. Bár mind a képernyőn, mind a való életben nagyon jól mutattak együtt a szépséges fiatalok, a páros viszonya sajnos hasonlóan a sorozatbeli történetszálhoz, nem végződött örök szerelemben. Ám a közös forgatásokat utána is profin kezelték.