Galéria

Napi horoszkóp április 30.: az Ikrek komoly leckét kapnak valakitől, a Nyilasok választás előtt állnak

Forrás:

KOS (március 21-április 20)

Elég bizonytalan helyzetben vagy, nem mersz arról a pontról elmozdulni, amelyen most állsz, félsz ugyanis attól, mit hoz egy váratlan kanyar. Ugyan rendkívül frusztráló számodra a jelenlegi szituáció, most mégis úgy ítéled meg, hogy jobb, ha óvatos vagy, hisz egy hirtelen lépés mindent megváltoztathat. A kialakult helyzet nemcsak téged  idegesít, de a környezetednek is feltűnik, melyet szóvá is tesznek, ám igyekezz mindenkit türelemre inteni, magyarázd el a hozzád legközelebb állóknak, hogy nem minden pillanat alkalmas arra, hogy eszeveszetten rohanj előre, most sokkal nagyobb a kockázat, neked pedig a legkevésbé sincs szükséged egy esetlegesen feleslegesen elszenvedett kudarcra! Persze, a siker nem hullik az öledbe, de ésszel is el lehet jutni a célvonalig, nemcsak erővel!

 

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Rengeteg verejtéket hullajtva elértél egy bizonyos szintet, nem keveset küzdöttél érte,  rengeteg időt és energiát áldoztál rá, most pedig joggal elvezed a gyümölcsét. Teljesen érthető az is, hogy  félted azt, ami a tiéd, nem szeretnéd, hogy mások rátegyék a kezüket és fondorlatos taktikával elvegyék tőled, hisz senki nem járta be azt az utat, amit te tettél meg. Ne legyél azonban teljesen önző, az elért javakat ugyanis nem olyan nagy élmény egyedül élvezni, engedj másokat is a közeledbe, de arra ügyelj, hogy gondosan megválaszd, ki legyen az. Hidd el, jóval népszerűbb leszel annál, minta egyfolytában foggal-körömmel védenéd azt, ami a tiéd!

 

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki választás elé állít egy bizonyos dologgal kapcsolatban, téged azonban ez rendkívülien frusztrál, nem szereted ugyanis a sarokba szorított helyzeteket, nem vagy hozzászokva ahhoz, hogy nincsenek opciók, amikből választani lehet. Jobban preferálod, ha a saját utadat járhatod és nem valaki birkamódra terel azt gondolván, hogy egyedül csak a sűrű bozótosba mennél. Ne hagyd azonban, hogy mások rendelkezzenek feletted és befolyásolni próbáljanak, állj ki magadért és a saját szuverenitásodért, hisz ha most engeded, hogy valaki fogja a gyeplőt, akkor ezek után mindig számíthatsz arra, hogy meg akarják mondani az útirányt!


Forrás:

BIKA (április 21-május 20)

Akad valaki a környezetedben, aki folyton rajtad tartja a szemét, minden magánügyedről tudni szeretne, már-már beköltözik az életedbe és gyakorlatilag úgy érzi, hogy mindenhez köze van, ami veled kapcsolatos. Mivel azonban te rendkívül  kellemetlennek ítéled meg a helyzetet és borzasztóan indiszkrétnek tartod, amit az illető csinál, épp ezért finoman és diplomatikusan próbáld a tudtára hozni, hogy egyedül is képes vagy a kormányt tartani, nincs szükséged senkire, aki az életedet irányítja, miközben nem hagy a saját dolgaiddal kapcsolatban szóhoz jutni. Ha kellőképp udvarias vagy, nem fogja zokon venni a mondanivalód, mégis el fog jutni hozzá és talán jó eséllyel hátrébb is lép.

 

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed valaki, aki bajban van, amelyből egyedül nem-igen tud kikászálódni, épp ezért önmaga helyzetén könnyítendő, minden terhével rád támaszkodik, neked azonban fogalmad sincs, mit is vár el tőled valójában. Épp ezért próbáld megértetni vele, hogy más dolgával kapcsolatban nem tudsz felelősséget vállalni azon kívül, hogy elmondod a véleményed, illetve ha neki ettől könnyebb lesz a lelke, szívesen meghallgatod a problémáit. Nem kell magadra venned azt, amihez nincs közöd, de biztosítsd róla, hogy mellette állsz és bizonyos határokon belül bármikor számíthat rád! Így helyes a döntésed!

 

BAK (december 22-január 20)

Kissé ingoványos a talaj most alattad, nem nagyon tudod, hogy merre menj anélkül, hogy hasra ne ess, illetve hogy kibe vagy mibe kapaszkodj, hogy biztonságban legyél. Úgy tűnik azonban, ezúttal csak magadra számíthatsz, nem lesz semmifajta segítséged, amivel nincs semmi probléma, hiszen nem mindig foghatod mások kezét azért, hogy a helyzeted könnyebb legyen. Ne ijedj meg, egyedül is menni fog, tudod ugyanis, hogy más választásod nem lesz, mint egymagadban kesztyűt húzni és ringbe szállni annak érdekében, hogy legalább azt elmondhasd magadról, hogy rajtad nem múlt semmi, te mindent megtettél a győzelemért. Higgy magadban és indulás a kötelek közé!


Forrás:

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a saját példáját megosztva komoly üzenetet hoz számodra, így anélkül kapsz leckét, hogy az illetőben bármi szándékosság lenne. Próbáld végig gondolni, mik azok a részletek, amiket neked az általa elmondottakból tovább kell vinned az utadon és a jövőben hasznosítanod illene. Adj hálát a sorsnak, hogy bizonyos dolgokat nem a saját, fájó sebeidből kell megtanulnod, hanem másokat látva maga, az Élet okít. Az, hogy ezeket a apró tanulságokat észre veszed-e, az már csak rajtad múlik. Érdemes nyitott szemmel járnod!

 

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kicsit megviseli a lelked a sok történés, ami mostanában zajlik körülötted, emiatt nem feltétlenül vágysz az emberek közeledésére és a nagy társaságra. Azokkal igyekszel körbevenni magad, akikben minden körülmények között bízhatsz és akikkel szívesen töltöd az időd. Akad azonban valaki, aki a barátinál jóval komolyabb kapcsolatot szeretne veled kialakítani. Igyekezz észrevenni és nyitni felé, amennyiben úgy érzed, hogy készen állsz erre. Ha nem, akkor ne építs benne hamis illúziót, kérj egy kis időt tőle!

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Jelentéktelennek tartasz valamit, ezért nem is igen foglalkozol vele, de mások felhívják a figyelmed rá, hogy amennyiben elodázod a dolgot, még nagy jelentőséggel is bírhat. Most érdemes tehát időt szentelned rá, hogy túless rajta, még ha esetleg kellemetlen is a számodra, ellenkező esetben később problémát és kényelmetlen perceket is okozhatsz magadnak. Szedd össze magad, állj a sarkadra és indulj el. Minél hamarabb szánod rá magad, annál előbb szabadulsz!


Forrás:

RÁK (június 22-július 22)

Olyasmibe kevernek bele, amihez semmi közöd, mégis kellemetlen helyzetbe kerülsz miatta. Minél hamarabb tisztázd tehát a helyzetet, hisz ezúttal ártatlanul próbálják rád húzni a vizes lepedőt. Mivel a kialakult szituáció senkinek nem kényelmes, így feltétlenül beszéld meg mihamarabb az érintettekkel, hisz ez esetben valamennyiőtöknek érdeke, hogy tiszta víz kerüljön abba a bizonyos pohárba! Amiért nem érzed magad hibásnak, azért érdemes a végsőkig küzdened!

 

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A nagy tömegben kissé elnyomottnak érzed magad, nem tudod pontosan mit is kellene ahhoz tenned, hogy mindenki figyelmét magadra irányítsd. Ülj le és gondold végig, hogy mi az a pozitív és hasznos dolog, amivel a hangod hallathatod és a társaság egyenrangú tagjaként ismernek el. Meglátod, ha van benned kellő mennyiségű bátorság, van elég önbizalmad és ki mersz állni, nagyon hamar hatékonyan ki tudod vívni az elismerést. Csak bízz magadban és a képességeidben!

 

HALAK (február 20-március 20)

Csapatmunkában működsz valakivel, ám ahogy egyre jobban bonyolódtok a dolgokba és mentek a sűrűjébe, neked annál nehezebb tartani a tempót. Kezded elveszíteni a fonalat, de nem mered bevallani, mert nem akarod, hogy forduljon a kocka és esetleg úgy tűnjön, amatőr vagy a feladathoz. Be kell azonban látnod, amennyiben később derül fény a dologra, már sokkal nehezebb lesz megfelelned a mások által támasztott elvárásoknak. Jobb, ha túlesel rajta most, ellenkező esetben magyarázkodhatsz. Nem szégyen, ha nem értesz mindenhez, senki sem tökéletes!