Galéria

4+1 Stephen King filmadaptáció, amit muszáj megnézned, ha igazi horrorrajongó vagy

Forrás: Aki szereti a misztikus, nyomasztó horrorfilmeket annak meleg ajánlom ezt az alkotást. Stephen King, mint mindig, most is igazán különleges történetet vetett papírra. Bár, akik olyan kritikus szemmel nézik a horrorfilmeket, mint én, azok sajnos sok mindent hiányolni fognak a sztoriból, de alapvetően egy jól sikerült filmadaptáció lett belőle, amit vétek lenne kihagyni.
Forrás: A Netflix gyártásában készült film igazi különlegesség lett az író könyveinek filmváltozatai között. Aki szereti a fontos üzenetet hordozó alkotásokat, annak tökéletes péntek esti program lesz az 1922. Annyit megsúgok, hogy a szellemeken kívül valami sokkal rosszabb találja meg a film főszereplőit...
Forrás:

Az új Stephen King-hullámot meglovagolva Mike Flanagan - akinek az Álom doktor rendezését is köszönhetjük -  nagyszerű filmet csinált az író regényéből. A sztori egy házaspárról szól, akik kapcsolatuk megmentése miatt elutaznak vidékre egy kis házikóba, ami szörnyű dolgok sorát indítja el...Az alkotás tele van izgalommal és feszültséggel, amelynek csattanója szó szerint mellbe vágja a nézőt.


Forrás: Az AZ sikere után mindenki félt, hogy a Kedvencek temetőjének remakeje mennyire lesz sikeres. Éppen ezért volt akkora meglepetés, hogy milyen jól sikerült újra álmodni az 1989-es filmváltozatot. Aki imádta a könyvet, az a 2019-es filmet is fogja!
Forrás: Mike Flanagan bármelyik Stephen King regényhez hozzáér, az bizony arannyá változik. De, ha nem is arannyá, akkor óriási sikerré. Az Álom doktor sok kritikus szerint még az AZ első és második rendezésénél is jobb lett. Ezzel pedig lekörözte Andrés Muschietti-t, akinek a neve szintén eggyé vált a horrorfilmekkel.