Galéria

Napi horoszkóp április 23.: a Szüzek rátermettségüket bizonyíthatják, a Nyilasoknak pozitív élményben lehet részük

Forrás:

KOS (március 21-április 20)

Különösebb mérlegelés nélkül hatalmasat hatalmasat ugrottál a dobbantóról, rá kellett azonban jönnöd, hogy ennek az ugrásnak bizony a lendülete sokkal nagyobb lett, mint az eredménye. Ma megtanulhattad, hogy amennyiben nekirugaszkodsz valaminek gondolkodás nélkül, mindenképp érdemes előtte belegondolnod, hogy a gravitáció nem fog magától az egekig vinni, azért neked is tenned kell valamit. Gyakorolj, mielőtt tapasztalat nélkül futsz ki az atlétika pályára, ellenkező esetben csúnyán ráfaraghatsz!

 

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó munkanapján mielőtt nekiesel a tennivalóknak, hogy időben végezz és semmi se zavarja a hétvégi pihenésedet, érdemes felállítanod egy olyan prioritási sorrendet, amellyel könnyen tehetsz pontot egyik vagy másik feladat végére. Ennek érdekében szervezd meg úgy a munkát, hogy egyetlen értékes percet se vesztegess belőle. Fontos, hogy hatékonyan és megoldáscentrikusan gondolkodj, hisz ezeknek a feladatoknak ma van a határidejük, így fejben nagyon oda kell tenned magad, hogy semmilyen külső körülmény ne zökkenthessen ki abból az összeszedettségből, amit a helyzet megkíván. Hajrá!

 

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó munkanapján eddig nem tapasztalt, pozitív élményben lehet részed, egy barátodnak ugyanis sikerül rávennie arra, hogy olyasmit próbálj ki, amit eddig még soha nem volt merszed. Ez egy kiváló bizonyíték arra, hogyha kicsit nyitott vagy, mennyiféle maradandó emléket szerezhetsz. Csupán annyi a titok, hogy időnként merj belevágni olyan dolgokba is, amelyek a komfortzónádon kívül esnek! Este koccints egy pohár borral erre a különleges napra!


Forrás:

BIKA (április 21-május 20)

Az átlagosnál jóval nagyobb lélegzetvételű feladattal bíznak meg, amely értelemszerűen nagyobb felelősséggel is jár. Kissé nehezíti a helyzetet, hogy elég tapasztalatlannak számítasz a témában, emiatt gyakorlatilag azt sem tudod, hogyan kellene nekifutnod annak érdekében, hogy el ne hasalj az első másodpercben. Amennyiben magadtól nem sikerül logikát találva megvilágosodnod, kérj segítséget legalább addig, amíg valaki el nem magyarázza, mi a pontos szereped és hogyan kell azt eljátszanod. Nehogy aztán a darab közben sülj bele a dologba, csak mert az elején nem tisztáztad, hogy drámai, vagy komikus a jelenet!

 

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó munkanapján végre eljött a te időd, hosszú ideje gyakorlod a lépéseket, tökéletesen tudod a koreográfiát, így most csupán nagyobb plénum előtt kell bizonyítanod, hogy mit sikerült egészen idáig eredményként felmutatnod. Tedd oda magad, ne foglalkozz a kételkedőkkel, mutasd meg nekik, hogy bizony benned is ott van a tehetség, a kreativitás, így pontosan meg tudod csinálni azt, amit annak idején elvállaltál, nem fog kitörni a bokád csak azért, mert nehezebb volumenű feladatról van szó. Büszke lehetsz magadra!

 

BAK (december 22-január 20)

Minél szaporábban szeretnéd ma elvégezni a teendőidet, pontosan azért, hogy le tudd tenni a teherrel teli hátizsákodat és felhőtlenül élvezhesd a hétvégét.  Ennek érdekében egy darabig hatékony vagy, ahogy azonban egyre inkább fogy a türelmed, azt veszed észre, hogy  inkább haladsz hátrafelé, mintsem a kitűzött cél irányába. Az egésznek így gyakorlatilag az lesz a következménye, hogy egyre hosszabbnak látod a listát és egyre kevésbé van esélyed arra, hogy pontot tegyél mindennek a végére. Épp ezért, ha szükséges, vonj be külső segítséget, ne szégyellj mankót kérni, mert most az a cél, hogy naplemente előtt befejezd a teendőket! Legközelebb igyekezz időben elindulni a kijárat felé!


Forrás:

IKREK (május 21-június 21)

Korábbi csalódásaid miatt mára alapvetően kevés személyt engedsz a bizalom körébe, néhányszor ugyanis megégetted már magad, így érthető okoknál fogva óvatos vagy az emberekkel. Légy azonban egy kicsit nyitott és ne támassz olyan elvárásokat a környezeteddel szemben, amelyeket nem biztos, hogy tudnak majd teljesíteni. Neked is szükséged van olyan személyekre, akik melletted állnak a bajban és veled örülnek a sikereidnek is. Csak olyanokban bízz tehát vakon, akik tényleg a legközelebb állnak hozzád, ez azonban korántsem jelenti azt, hogy nem ismerkedhetsz másokkal is!

 

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Túlságosan régóta nem történt érdemi előrelépés az életedben, úgy érzed, egyhelyben vesztegelsz, ami nem feltétlenül hat pozitívan az általános közérzetedre. Mielőtt azonban depresszióba esnél, érdemes számot vetned az eddig megtörtént dolgokkal, a jövőképeddel, végig kell gondolnod, honnan indultál, merre tartasz, hol van a cél és milyen messze vagy még tőle. Amennyiben tudsz változtatni a dolgokon és megtudod tolni a sárban ragadt szekeret, ne tétovázz. Ha pedig elakadtál és nem látod a kiutat, akkor kérj segítséget. Nem szégyen az és abszolút nem von le semmit az értékeidből sem. Egyszerűen néha tenni kell valamit, mert a dolgok nem mindig alakulnak maguktól.

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Igyekszel mihamarabb túl lenni egy számodra igen kellemetlen és nem túl testhez álló feladaton, abszolút mértékben úgy érzed ugyanis, hogy jól nem jöhetsz ki belőle a végén. Szedd össze tehát minden igyekezeted, koncentrálj és fuss neki egy nagy légvétellel. Ne hagyd magad kizökkenteni és csak akkor dőlj hátra, ha végleg pontot tettél az utolsó mondat végére is. Ha egyszer ugyanis abbahagyod, még egyszer biztosan nem állsz neki újra. Meg tudod csinálni, ám csakis akkor leszel kellőképpen hatékony, ha beleállsz a feladatba és kitartóan végigcsinálod. Higgy magadba és akkor nem lesz olyan gödör, amelybe belelépnél!


Forrás:

RÁK (június 22-július 22)

Borzasztóan aggódsz egy számodra közelálló személy miatt, olyannyira, hogy éjszaka sem igen tudsz aludni. Nem hagynak ugyanis azok a negatív gondolatok kikapcsolni, amelyek egyfolytában a fejedben vannak és jelen pillanatban tehetetlennek érzed magad a helyzetben. Próbáld azonban elfogadni a tényt, hogy nem mindig van ráhatásod mindenre, vannak olyan szituációk, amelyekben bőven elég az is, hogy a támogatásodról biztosítasz valakit, arról, hogy mindenben mellette állsz, történjen bármi. Amíg el nem fogadod, hogy a természetet nem lehet legyőzni, egészen addig nem is fogsz tudni fellélegezni!

 

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, rengeteg mindent tettél már le az asztalra, olyan eredményeket tudsz felmutatni, amelyek bizony magukért beszélnek. Van azonban valaki a környezetedben, aki jóval többet vár el tőled, mitöbb, érzésed szerint alkalmatlannak lát bizonyos feladatok teljesítésére, ami elég fájó pont számodra.  Igyekezz mindenáron bebizonyítani az ellenkezőjét, mindenképp győzd meg az illető arról, hogy igenis rátermett vagy és bár sokszor úgy tűnik, nem állsz a helyzet magaslatán, mégis pontosan tudod, mit csinálsz. Ne hagyd magad elbizonytalanítani és ne csússz hason azért, hogy mások elismerjenek!

 

HALAK (február 20-március 20)

Olyasfajta meglepetésben lesz részed a hét utolsó munkanapján, amelyre nem számítottál, viszont nagy hatással lehet rád. Ennek köszönhetően rögtön másképp látod a világot, minden sokkal rózsaszínebb lesz, csakúgy árad belőled a pozitív életérzés. Érthető a boldogságod, arra azonban mindenképp ügyelj, hogy a nagy mámor ne a feladataid rovására menjen. Raktározd el magadban ezt a kedves meglepetést, hogy legyen miből táplálkoznod, ha kicsit lemerül az energia és motiváció-raktárad!