Galéria

Sztárok, akiknek nem is tudtad, hogy van ikertestvére

Forrás:

Ashton Kutcher fiatalon híres lett az Azok a 70-es évek showban, de a magánéletében nehézségekkel kellett szembenéznie. A színész ikertestvérét, Michaelt gyerekkori cerebrális parézissal, agyi eredetű bénulással diagnosztizálták, ami miatt szívproblémái is adódtak. Michael jelenleg egy kereskedelmi cégnél dolgozik és motivációs előadásokat tart beteg fiataloknak. Ashton úgy érzi, hogy ez a betegség neki is rengeteget tanított – leginkább azt, hogy bár nem minden ember születik egyenlő eséllyel, szeretni mindenki ugyanúgy tud.

 


Forrás:

Scarlett Johansson Hollywood egyik legismertebb arca. A színésznő folyamatosan kasszasikereket forgat és mindenki róla beszél a médiában. Azt viszont kevesen tudják, hogy van egy ikertestvére, Hunter. A férfinek volt néhány kisebb filmes szerepe, de ő inkább a politikában találta meg magát. Hunter Johansson segélyszervezeteknél dolgozik, politikai kampányokat tervez és néha elkíséri az ikertestvérét a vörösszőnyegre.

 

 


Forrás:

Hollywood macsó sztárjának, Vin Dieselnek is van ikertestvére, Paul. Bár Paul Vincentről nem lehet sokat tudni, mert utálja a rivaldafényt, ő is a szórakoztatóiparban dolgozik. Paul hangtechnikus és részt vett többek között a Vin Diesel számára világhírt hozó a Halálos iramban filmek gyártásában is.

 


Forrás:

Kiefer Sutherlandról a 24 című sorozatnak köszönhetően az egész világ tudja, hogy képes kibírni egy egész napot evés, alvás, vagy a mosdó meglátogatása nélkül. A húgát, Rachelt viszont kevesen ismerik, pedig ő is a filmiparban tevékenykedik. Rachel Sutherland, aki 7 perccel fiatalabb, mint Kiefer, gyártásvezető. Olyan filmeken dolgozott, mint a Rookie Blue vagy az Egyre távolabb.

 


Forrás:

Az Orange is the New Black színésznője, Laverne Cox történelmet írt, amikor személyében 2014-ben először jelöltek transznemű színészt Emmy-díjra. A sorozat egyik jelenetében az általa alakított transznemű Sophia visszaemlékszik, milyen volt az élete férfitestben. A visszaemlékezésben pedig nem Laverne, hanem ikertesvére, a zenész M Lamar alakította Sophiát!

 

 


Forrás:

Eva és Joy Green csupán két perc különbséggel született, a két nő mégis sok mindenben különbözik egymástól. Eva már fiatalon elkezdte színészi pályafutását és hamar debütált az Álmodozók című filmmel. Joy kislányként szerepelt a Clara’s Heart cmű filmben, de később teljesen visszavonult a filmezéstől. Férjével Normandiában él és lovakat tart.

 

 


Forrás:

A többek között Oscar és Emmy-díjas Rami Malek már gyerekként tudta, hogy színészettel szeretne foglalkozni. A Mr Robot és a Bohém Rapszódia sztárját a Time magazin 2019-ben a világ 100 legbefolyásosabb embere közé választotta. Viszont Rami egypetéjű ikertestvéréről, Samiról nem sokat tudni. Mindössze annyit, hogy Los Angelesben él és tanít.

 


Forrás:

Linda Hamilton leginkább a Terminátor-filmek Sarah Connorjaként ismert. Ikertestvére, Leslie ápolónőként dolgozik. Az ikerpár egypetéjű, ami miatt szinte teljesen ugyanúgy néznek ki. Ez nagy segítség volt a Terminátor forgatásán, mert egy jelenetnél, amikor az új robot, a T1000 Sarah Connorrá alakult, nem kellett semmilyen speciális effekt. Egyszerűen megkérték Leslie-t, hogy ugorjon be a jelenetre, így rögtön két Sarah volt a forgatáson.