Galéria

Híres emberek, akik óriási csalódást okoztak a fanoknak

Forrás: Taylor Swift a világ egyik legsikeresebb énekesnője, de jobban tette volna, ha nem vállalja a bizarr Macskák musicalben ezt a szerepet. Nem csak rá, de az egész szereplőgárdára haragudtak a nézők a filmért, sokak szerint az volt a mélypont, mikor Sir Ian McKellen, az egykori Gandalf tejet lefetyelt.
Forrás: A Vasember rajongói szerint egyáltalán nem fért bele a színész imidzsébe, hogy fura akcentussal állatok között hülyéskesdjen a Dolittle című filmben.
Forrás: Hogy vállalhatta el a hihetetlen tehetséggel rendelkező, komoly színész ezt a paródiának is rossz filmet? - kérdezi több rajongója is Redditen a Nagyfater elszabadul kapcsán. Szerintük nem illik egy igazi nagyágyúnak tinifilmekben bohóckodni.
Forrás: Sir Patrick Stewart, mint a kaki smiley. Ismétlem, SIR Patrick Stewart, mint KAKI emoji! Mivel zsarolhatták, hogy ebbe belemenjen?
Forrás: Adam Sandler mindig is a komédiák királya volt, de akkor sokan kiborultak, mikor a Jack és Jillben nőt alakítva bohóckodott. Ez azért rangon aluli, és még kicsit sértő is a fanok szerint.
Forrás: Mr. Clooneyra annyian förmedtek rá az interneten a Batman és Robinban nyújtott alakításáért 1997-ben, hogy elnézést kért nyilvánosan.
Forrás: A különleges szépségű, komoly filmjeivel nagy sikert arató színésznő rendesen kiborította a közönséget, hogy képes volt egy olyan sztereotip karaktert alakítani, mint a Kész katasztrófa főnökasszonya.