Galéria

Nasik 125 kalória alatt

Forrás:

Jóval kalóriaszegényebb, mint a tejszínes fagylalt, és sokkal egészségesebb is. 1, 25 dl gyümölcs sorbet ráadásul csak 120 kalóriát tartalmaz.


Forrás:

Igen, jól olvastad: csokis keksz. Ha mindössze 1-2 sztenderd méretű darabot eszel csak meg belőle, akkor nem haladod meg a 125-130 kalóriát.

 


Forrás:

Ezek után talán már nem is annyira meglepő, hogy egy 30 grammos (kb. 5x5 cm-es) kocka brownie-val sem léped túl a 125 kalóriát.


Forrás:

A sült almában az a jó, hogy a hőkezelés ellenére is megtartja rost- és vitamintartalmát. Az egész almára szórj egy kis fahéjat, majd dugd be a sütőbe, fogyaszthatod magában, de egy kanál natúr zsírszegény joghurttal is isteni finom.


Forrás:

Félcsészényi alacsony zsírtartalmú krémes görög joghurt, egy kiskanál mézzel kombinálva is, csak mindössze 100-110 kalóriát tartalmaz

 


Forrás:

Egyharmad csészényi zsírszegény joghurtot keverj össze kétharmad csészényi bogyós gyümölccsel és turmixold le. Így minimális kalóriát, ellenben rengeteg antioxidánst és kalciumot vihetsz be a szervezetedbe.


Forrás:

Egy evőkanálnyi mogyoróvaj magában elnyalogatva, vagy egy puffasztott rizsszeletre kenve is jó kis nassolnivaló. Persze a földimogyoróból készült verzió, nem pedig a csokoládés!

 

 


Forrás:

Kellőképpen édes, így hamar pótolhatod vele a csokoládé utána vágyat. Nagyjából 3 evőkanálnyi mazsola 125 kalóriának felel meg.