Galéria

5 gyakori hely, ahonnan előkerülnek a fél pár zoknik

Forrás:

Ha van a lakásban kutyád vagy cicád, akkor elsők között érdemes ellenőrizned, nem nyúlták-e le ők valamikor! A macskák például előszeretettel rejtik el a lakás különböző pontjaira az apró tárgyakat (a kanapé alatt egészen meglepő dolgokra bukkanhatsz), de a kutyáknál sem ritka, hogy valamit, ami a gazdi illatát rejti magában, magukkal visznek az alvóhelyük közelébe.


Forrás: Nézz be az ágyad alá is! Este, amikor fáradtan leveszed a zoknidat, könnyedén ott felejtheted az ágy mellett, amit aztán ébredés után véletlenül berúghatsz alá. Ez már csak azért is fontos, mert ha nem ellenőrzöd alaposan, a porszívózás közben könnyen felszippanthatod.
Forrás: Ha nagyon apró ruhadarabokról van szó, azok bizony képesek eltűnni a mosógép belsejében! Van, hogy a dob mögé szorulnak be, máskor a gumírozás alá, sőt, korábban a Twitteren hatalmasat futott egy kép, ahol meglepő dolgokat találtak mosógépszerelés közben. A fotón jól látható, hogy amikor a családfő eltávolította a gép alsó paneljét, az összes elveszett zokni előkerült. Ha nincs más elképzelésed, és a gép is furcsa hangokat ad ki mostanában, érdemes lehet megnézni, nincs-e a belsejében néhány elkallódott darab!
Forrás: Amikor nadrágokat, vastagabb pulcsikat mosol, mindig duplán kell ellenőrizni őket. Az esetek többségében ugyanis a zokni könnyedén meglapul a nadrág szárában vagy akár a pulóver belsejébe szorulva, ami azt is jelenti, hogy így nem fog elég higiénikusan megtisztulni a mosás alatt. A másik gyakori hely még a partnered, gyerekeid fiókja lesz: sokszor a pakolás során kerülnek rossz helyre, majd a fiók hátuljában elfelejtődnek.
Forrás: Érdemes körbenézni a fürdőszoba minden sarkában, mert a legtöbb zokni a mosógép mögül, alól, és egyéb bútorok közé szorulva kerül elő végül. Amikor kipakolod a szennyesládát, észrevétlenül kigurulhat a zokni, amit aztán csak egy alapos, bútorelhúzogatós nagytakarítás után találsz meg újra. Általában pont azután, hogy a másik párt befogod törölgetésre.