Galéria

5 alkalom, mikor híres nőket kíméletlenül megszégyenített a média

Forrás:

A szupermodell Tyra Banks-et egy fürdőruhás képe miatt szedték szét, miszerint dagadt, mint egy bálna. Aztán ő műsorában felvette az ominózus szettet és megmondta, hogy nagyban függ minden, hogy kit milyen szögben és testtartásban fotóznak le. Ezzel szépen visszapasszolta a labdát.


Forrás:

Még a tökéletesnek vélt Victoria Beckhamen is talál fogást a média. Őt azért kezdték ki, mert „belépett” Sarah Jessica Parker mellé a ráncos kezű nők klubjába. A vékony bőr, a csontos kézfej bizony idővel ráncos lesz. A bulvár szerint ez ronda, de az egykori Spice Girl méltón viseli az öregedés eme jeleit.


Forrás:

Két énekesnőt, Jessica Simpsont és Christina Aguilerát is évekig bombázták lesifotókkal, amin jól látható, hogy kigömbölyödtek. A dívák a 20-as éveikben természetesen vékonyak voltak, amit 30-on túl nem lehet tartani egészségesen. Ezért bizony sokat kaptak, de elég jól tűrték a sarat. Végül mindketten leadtak a súlyukból.


Forrás:

Taylor Swift saját dokumentumfilmjében mesélte el, hogyan hatott rá a testképének megszégyenítése. Állandóan arról cikkeztek, hogy milyen madárcsontú, illetve kicsit sem nőies. Ettől csak fokozódtak étkezési zavarai. Majd mikor mentálisan dolgozott magán, és végre kicsit hízni is tudott arról szóltak a hírek, hogy biztos terhes.


Forrás:

Britney Spears az iskola példája annak, hogy tehetnek tönkre valakit a külső hatások. Számtalanszor meghurcolták, hol külseje miatt, hol szerelmi élete miatt. Amikor kicsit magára szedett a Blackout című albuma idején, olyanokat írtak róla, hogy felduzzadt, mint egy lufi. Nem csoda, hogy most már inkább a nyilvánosságtól távol éli az életét.