Galéria

Napi horoszkóp április 20.: a Bikáknak fontos döntést kell meghozniuk, a Halak tonnányi tehertől igyekeznek megszabadulni

Forrás:

KOS (március 21-április 20)

Fontos számodra egy bizonyos ügy, ezen dolgozol már jó ideje, gyakorlatilag semmi nem hagy kizökkenteni, nagyon hiszel ugyanis a sikeredben. Ebben az elvakultságban azonban hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni azokat az apró részleteket, amelyek elengedhetetlenül fontosak lehetnek a célegyenesben. Érdemesebb tehát kicsit nagyobb körültekintéssel, a dolgok mélyében jobban elmerülve dolgoznod, ami lehet ugyan, hogy tovább tart majd, mégis annál nagyobb esélyed lesz majd a győzelemre, melynek köszönhetően annál nagyobb elismerést vívhatsz ki a környezetedből.

 

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasféle feladatot feladatot bíztak rád, amelyről gyakorlatilag az első kanyarban kiderül, hogy meghaladja jelen képességeid. Emiatt elég rosszul érzed magad, hisz egyfelől többet néztél ki magadból, másfelől kicsit félsz is bevallani, nem tudhatod ugyanis, hogy mit váltasz ki ezzel a feletteseidből. Semmi okod nincsen arra, hogy mindenféle önvádaskodással mérgezd magad, hisz igyekeztél a tudásod legjavát mozgósítva a legjobb formádat hozni, amennyiben tehát a megbízóid látják, hogy nem az akarat hiányzott, senki sem fog ferde szemmel nézni rád. Legközelebb majd jobban sikerül, a hegymászóknak sem kell elsőre csúcsot támadniuk. Felmérted a tudásod, az erőd, megtanultál tartalékolni, így most már kellő tapasztalatod van a következő megmérettetéshez! Csak így tovább!

 

NYILAS (november 23-december 21)

Igazi csapatjátékos vagy, épp ezért borzasztóan zavar, hogy valaki folyton megpróbál beleköpni a levesedbe, amikor egy pillanatra elfordulsz. Mivel ezt tökéletesen érzékeled, így jobb, ha leülsz az illetővel és rákérdezel, pontosan mi az a probléma, amely miatt egy kicsit sem kívánja a javadat. Értesd meg vele, hogy nem szeretnél senkinek ártani, ám amennyiben nem hagy érvényesülni, gondoskodni tudsz róla, hogy ő is ellehetetlenedjen! Nem kell eltűrnöd, hogy bárki így viselkedjen veled!


Forrás:

BIKA (április 21-május 20)

Fontos ügyben kell döntést hoznod, nem tudod azonban, a mérleg melyik serpenyőjébe helyezd a súlyt ahhoz, hogy dűlőre juss és végül te is jól gyere ki a helyzetből. Ülj tehát le és gondold át alaposan, hogyan is kellene eljárnod, sorakoztass fel minden pro és kontra érvet. Hogy mi lehet az, ami a hasznodra, illetve a hátrányodra válik, amennyiben A-t vagy B-t mondasz. Előfordulhat az is, hogy abszolút zsákutcában érzed magad, ez esetben sincsen semmi veszve, keress a közvetlen környezetedben valakit, aki közáll hozzád annyira, hogy megossz vele ilyesfajta bizalmas dolgot. Együtt biztosan találtok egy használható megoldást!

 

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A legnagyobb megelégedésedre a mai nap igen-igen zökkenőmentesen alakul, minden eltervezett teendőt úgy tudsz abszolválni, ahogy azt előzetesen kiszámítottad, így hamarabb be tudsz fejezni mindent. A nap hátralévő részében tehát bőven jut időd magadra, épp ezért csak olyan elfoglaltságokat keress, ami rólad szól, és ne hagyd, hogy bárki megakadályozzon ebben! Menj vásárolni, hívj át egy hozzád közelálló barátot beszélgessetek az élet nagy dolgairól egy finom kávé mellett! Időnként neked is szükséged van kis ellopott időre, amit csak magadra fordíthatsz!

 

BAK (december 22-január 20)

Általában senkiről nem feltételezel semmi rosszat, mindenkiben csakis a jóindulatot látod ennek azonban ma meg is fogod fizetni az árát. Olyasvalakiben kell ugyanis csalódnod, akiről soha nem feltételezted volna, hogy rossz szándékok vezérlik. Ne omolj azonban össze, hisz szerencsére nem az életed múlt a dolgon, ám igyekezz a jövőben nyitott szemmel járni, ha elég éber vagy ugyanis, nem érhetnek nagy meglepetések. Mindemellett pedig tudasd az illetővel, hogy az általa tanúsított viselkedés abszolút nem fér bele az értékrendedbe. Ebből a helyzetből most okultál és tapasztalatot szereztél, igyekezz máskor a dolgok mögé látni!


Forrás:

IKREK (május 21-június 21)

Rendkívül felelősségteljes dologra vállalkozol, amivel azonban korántsem biztos, hogy egyedül meg is tudsz birkózni. Amennyiben tehát úgy érzed, túl nagy a falat, amelyet meg kellene rágnod és gond nélkül lenyelned, ne habozz segítséget kérni. Nem gyengeség az, ha képes vagy belátni a határaidat, mi több nagy erény elismerni, ha valamiben fejlődnöd kell még ahhoz, hogy egyedül is abszolválhasd. Ne vesztegesd a drága idődet, keress valakit a környezetedben, aki nálad több tapasztalattal rendelkezik, s ne szégyellj segítséget kérni, mielőtt eszeveszett vesszőfutásba kezdenél. Együtt gyerekjáték lesz a dolog!

 

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Legnagyobb csalódottságodra nem úgy haladnak a dolgok, ahogyan előtte azt eltervezted, noha érzésed szerint mindent tűpontosan kiszámítottál.  Rá kell azonban jönnöd, hogy az út nagyobb akadályokat rejt, mint amire számítottál. Ne ess azonban kétségbe, hisz korántsem biztos, hogy veszendőbe mennek a dolgok, sokkal inkább érdemes arra koncentrálnod, hogy a folyamatokban ne legyen fennakadás, így viszonylag zökkenőmentesen haladjon a folyó a saját folyási irányába a saját sebességében. Higgy a sikerben, ne add fel ilyen könnyen!

 

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Meglehetősen bizarr érdeklődési kört találtál, mások egyenesen flúgosnak tartanak az új hobbid miatt, téged azonban valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva magával ragadt a dolog. A félelem helyett izgalmat, adrenalinszint-emelkedést látsz benne, épp ezért adsz egy esélyt neki. Nem biztos azonban, hogy ez lesz életed hobbija, mielőtt tehát a közösség kiközösít, igyekezz biztosítani őket arról, hogy csak azért, mert nem rendelkezel beszűkült látókörrel és mersz adni egy esélyt az új dolgoknak, még korántsem biztos, hogy elment az eszed. Egyszerűen csak bátor vagy, hisz olyan dolgokba ugrasz fejest, amiről ők csak álmodni mernek. Egyébiránt pedig ki mondta, hogy ugyanolyannak kell lenned, mint másoknak?!


Forrás:

RÁK (június 22-július 22)

Bár alapvetően nyitott embernek tartott magad, a véleményed minden körülmények között nyíltan felvállalod, most mégis egy olyan személlyel osztod meg a legféltettebb titkod, akiben nem bízhatsz meg maradéktalanul. Vigyázz, kinek és mit mondasz, mert nagyon könnyen ráfázhatsz a túlzott őszinteségre! Járj nyitott szemmel, nem minden arany ugyanis, ami fénylik, igyekezz meghallani a sziszegést, hisz arról veszed majd észre, hogy kígyót melengetsz a kebleden!

 

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Túlzott magabiztosságod sodorhat ma kellemetlen helyzetbe, olyannyira magabiztos vagy ugyanis egy bizonyos dologgal kapcsolatban, hogy hajlamos vagy elrugaszkodni valamelyest a valóságtól. Ennek köszönhetően nem veszed észre a részletekben megbújó zsákutcát sem, mellyel nagy galibát okozhatsz. Esetleg ha kicsit lejjebb ereszkedsz, látni fogod a körülményeket, azt, hogy min érdemes változtatni, mi az, ami még hézagos. Jelen pillanatban vannak, akik ferde szemmel néznek rád amiatt, hogy a nagy magabiztosság kicsit elszédített. Igyekezz tehát minél őszintébb lenni, maradj önmagad, ne hagyd, hogy az események megváltoztassanak.

 

HALAK (február 20-március 20)

Tonnányi terhet cipelsz magaddal, amit akárhogy igyekszel, sehogyan sem tudsz letenni, eddig ugyanis cseppet sem voltak ideálisak a körülmények ahhoz, hogy megszabadulj tőle. Tanácstalanságod gyorsan feltűnik másoknak, akik kéretlen tanácsokkal bombáznak ezügyben, nem hagynak lehetőséget arra, hogy önálló döntést hozz. Megállás nélkül azzal sürgetnek, hogy minél később jutsz dűlőre, annál komolyabb következményekkel kell számolnod. Ne foglalkozz azonban senkivel, nem járnak a cipődben, te pontosan tudod, mikor és mit kell csinálnod ahhoz, hogy a legjobb legyen és le tudd tenni végre azt a bizonyos zsákot. Hagyj hátra mindenkit és úgy csináld, ahogy jónak látod!