Galéria

Híres emberek, akiket a hírnév öngyilkosságba hajszolt

Forrás:

A svéd DJ és producer, Tim Bergling azaz Avicii mindenki kedvence volt. Hatalmas tehetség és világhírnév, ő azonban 2018-ban véget vetett az életének, felvágta az ereit. Állítólag elege lett a turnékból, a felhajtásból, nem tudta kezelni a népszerűséget és sok krónikus betegsége is kialakult a nem mindennapi életviteltől. Halála csaknem az egész zenei ipart megrengette.


Forrás:

A Prodigy frontembere, Keith Flint is véget vetett életének, 2019-ben felakasztotta magát. Korábbi interjúiban beszélt arról, hogy szép és teljes élete van, mindent elért, ezért, amikor itt lesz az ideje, és úgy érzi, elég volt a földi létből, majd megöli magát. Sajnos így is tett.


Forrás:

A Linkin Park énekese, Chester Bennington halálhírét nem akartuk elhinni 2017-ben. Elismerten drog- és alkoholfüggő volt, ettől komoly depresszió gyötörte és többször volt öngyilkossági kísérlete.


Forrás:

Chester jó barátja, az énekes Chris Cornell 2 hónappal az énekes előtt lett öngyilkos. Chris szintén depressziós volt és felakasztotta magát 2017-ben.


Forrás:

Steve Bing a híres hollywoodi producer 2020-ban ugrott ki a 27.emeleti erkélyéről. Van egy közös fia a színésznő Liz Hurley-vel. Komoly drogproblémái voltak, és állítólag bipoláris személyiségzavara.


Forrás:

Jonathan Brandis kedvelt tinisztár volt, 2007-ben akasztotta fel magát, 27 évesen. 5 éves kora óta volt a szórakoztatóiparban, 20 évesen azonban munka nélkül maradt, és nem jött össze neki a nagy áttörés a tévéből a mozivásznakra.


Forrás:

A Felhőatlasz gyönyörű, ifjú színésznője, Mya-Lecia Naylor mindössze 16 éves volt, amikor felakasztotta magát. Édesapja szerint a megelőző napokban furcsán és stresszesen viselkedett. Azt azonban nem tudni, pontosan miért jutott erre az elhatározásra.