Galéria

Katalin hercegné 10 menő frizurája

Forrás: Angliában az esküvőkön a nők kalapot viselnek. Katalin alsó, laza kontyát pink színű kalappal dobta fel.
Forrás: Szent Patrik napján a hercegné igen csak szemrevaló frizurával jelent meg. Az alsó kontyot dupla fonással emelte ki fodrásza, melyet kabátjával azonos színű kalappal koronázott meg.
Forrás: A 100 Woman in Finance gála vacsoráján káprázatos ruhájához könnyed loknikat választott.
Forrás: Katalin Húsvétkor felül sima, alul laza hullámos hajat választott, amit egy szürke, masnis kalappal egészít ki.
Forrás: Ciprusra félig felfogott lófarokkal érkezett. A felső rész kissé fel van emelve a dús hatás érdekében és a lófarok vége kicsit be van sütve.
Forrás: A Royal Ascot lóversenyen elmaradhatatlan a kalap, főleg egy hercegnőnek. Katalin haja elegánsan bal oldalra van kontyozva.
Forrás: A pakisztáni királyi vacsorán frizurája éppen olyan elegáns volt, mint smaragd színű ruhája. A lágy hullámokat hátul két rafinált csavarral dobta fel.
Forrás: A londoni Palladium egyik koncertjére fényes, csillogó hullámokat választott. Ragyogó választás egy hercegnének.
Forrás: Cambridge-ben naná, hogy fiatalos, laza hajjal mutatkozik. Felül sima, alul kifelé szárított haja lágyan omlik vállára.
Forrás: A Hampton Court Palace kerti fesztivál egyszerű frizurát igényel még egy hercegnétől is. Tökéletes választás egy olyan napra, amikor a gyerekekkel a szabadban töltik el az időt.