Galéria

Csillagjegyek, amelyeket jobban megviseli lelkileg a koronavírus

Forrás: A Bikák ugyanannyira aggódóak és maximalisták, mint a Szüzek, épp ezért ők is teljesen kifárasztják elméjüket a pánikolással. Szeretnének akkor is teljesíteni, mikor gyógyulni kell, és a munkától is nehezen szabadulnak el a gyógyulási idő alatt. Fontos tudatni a Bikákkal, a felépülés nem verseny, úgyis menni fog, de nem azért kell rá törekedni, hogy ebben is elsők legyenek, mint a versenyhelyzetekben, hanem azért, mert az egészség fontos.
Forrás: A Rák jegyűek számára a család és a barátok a legfontosabbak. Az emberi kapcsolatokkal rengeteget törődő Rákok attól rettegnek, hogy megfertőzik szeretteiket, ezért különösen stresszes számukra a betegségük azon szakasza, amikor fertőzőek. Rosszul érzik magukat attól, hogy nem láthatnak el másokat, hanem most ők szorulnak ápolásra.
Forrás: A Szűz jegyűekre jellemző a hipochondria, ezért képesek pánikba esni, mikor kiderül, elkaptak egy betegséget. Folyton a legrosszabb szcenáriókat pörgetik a fejükben, ezért a pánikolásuk és szorongásuk még jobban kikészíti őket lelkileg, így mire kilábalnak a Covidból, jobb, ha javaslunk nekik egy hét plusz pihenőt, hogy a mentális állapotuk javulhasson.
Forrás:

A Bak jegy szülöttei igazi maximalisták, kötelezőnek érzik mindig topon lenni, és rosszul viselik, ha nem ők kontrollálják a történéseket. Épp ezért utálják, mikor lebetegednek, és nem tudnak a testük tünetein uralkodni. A kigyógyulás fázisában már jobban vannak, de amíg tart a vírus, teljesen kontrollvesztettnek érzik magukat.