Galéria

Szexi horoszkóp, ami megmutatja milyen vagy az ágyban és milyen partner illik hozzád

Forrás:

Szexi éned: Bájos, szeretetteljes és figyelmes vagy a hálószobában. De hajlamos vagy gyorsan elunni magad, ezért a spontán vágyaknak bizony teret engedsz. Kalandos éned új dolgok kipróbálása felé hajt sokszor. Ha egyedülálló vagy, kacérságod könnyen segíteni fog hamar párra lelni.

A legjobb szexpartner: Oroszlán, Kos, Ikrek, Vízöntő


Forrás:

 

Szexi éned: A Skorpióhoz hasonlóan a Bak is híres szexuális kisugárzásáról, ugyanakkor nagyon érzéki is. Az étvágyad az ágyban kifogyhatatlan. Szeretsz udvarolni és elcsábítani, és büszke vagy szexuális állóképességedre.

A legjobb szexpartner: Rák, Bika, Bak, Szűz


Forrás:

Szexi éned: Az intellektusodért szeretnek és te is szereted, ha partnereddel hasonló mélységben tudtok témákról beszélgetni. Élvezed, ha elcsábítasz valakit, és szereted az irányítást a kezedben tartani. Lelkes és ötletes vagy az ágyban.

A legjobb szexpartner: Ikrek, Vízöntő, Nyilas, Szűz


Forrás:

 

Szexi éned: A Halakról ismeretes, hogy jól kijönnek minden típusú emberrel, és minden gond nélkül az ujjuk köré tudják csavarni csodálóikat. Az ágyban romantikus, érzéki és játékos. Inkább a partnerre koncentrál és hogy örömet szerezzen neki. Imádja, ha általa a társ fantáziája is szárnyra kel.

A legjobb szexpartner: Skorpió, Rák, Szűz, Mérleg


Forrás:

 

Szexi éned: Kosként és az állatöv első jegyeként határozott és könyörtelen vagy. Élvezettel űzöd a szexuális hódítás tudományát. Inkább üldöző vagy, mint üldözött. Azonnali kielégülésre vágysz, nem szereted az érzelmi játékokat. Szereted, ha a partnered szex közben a hajadba túr vagy meghúzza érzékien.

A legjobb szexpartner: Oroszlán, Mérleg, Ikrek, Skorpió


Forrás:

 

Szexi éned: Érzéki vagy. Az illatok, hangok, érintések hatnak rád. Inkább megvárod, hogy a szerelem találjon rád, minthogy te kergesd azt. A szexualitás nem a központi kérdés számodra egy párkapcsolatban, viszont, ha egy energikus párra lelsz, az igazi bika tör ki belőled.

A legjobb szexpartner: Skorpió, Rák, Szűz, Bak


Forrás:

 

 Szexi éned: A kettős jegy képviselőjeként könnyedén viszonyulsz a szexualitáshoz. Mersz valószínűtlen helyeken szexelni és nem szégyenlősködsz, ha szex közben kéjes szavakkal izgatod a partnered. Remekül tudsz kacérkodni, és nagyra értékeled, ha szellemes a partnered. Szeretsz szórakozni a szexben és új dolgokkal kísérletezni.

A legjobb szexpartner: Kos, Ikrek, Nyilas, Vízöntő


Forrás:

 

Szexi éned: A szeretkezéshez való hozzáállásod kreatív és érzéki. Rákként intuitív vagy és könnyen ráérzel arra, hogy mire van szüksége a partnerednek. Szexjátékaid tárházából nem hiányozhat a tejszínhab.

A legjobb szexpartner: Bika, Oroszlán, Bak, Halak


Forrás:

 

Szexi éned: Oroszlánként a nemi vágyad erőteljes és lássuk be, sokszor kell csillapítani azt. Bájoddal és erős szexuális kisugárzásoddal vonzod magadhoz a társakat. Örömmel engeded bele magad az élvezetbe. Szeretőként szenvedélyes és figyelmes vagy. Élvezed a csábítást és az előjátékot, és a hátad az egyik legerősebb erogén zónád.

A legjobb szexpartner: Skorpió, Kos, Nyilas, Oroszlán


Forrás:

 

Szexi éned: Nem kell azt gondolni, hogy a Szűz jegyűek szűziesek. Valójában nagy szexuális energiákkal vagy felvértezve és érzékiséged lenyűgöző. Az előjáték mestere vagy; a masszázzsal szereted fokozni az izgalmakat. Nincs szükséged nagy dolgokra az ágyban, de a jól megérdemelt szex, úgy érzed mindig kijár neked.  

A legjobb szexpartner: Bika, Mérleg, Halak, Bak


Forrás:

 

Szexi éned: A Mérlegeket gyakran, az állatövi jegyek között a legkifinomultabb jegy birtokosainak tartják. Kiváló ízléssel és finom érzékenységgel megáldott személyek. Nem meglepő, hogy a Mérleg számára a szex mentális előjátékkal kezdődik és szeretkezés közben gyakran képi tartalmakkal tölti fel partnere fantáziáját. Kacérsággal vonzza magához a szenvedélyt. Imádja a fehérneműket és a zenét.

A legjobb szexpartnerek: Kos, Ikrek, Oroszlán, Nyilas


Forrás:

 

Szexi éned: A Skorpiók szenvedélyesek, kéjesek és erősen szexuális beállítottságúak. Nagyon sok drámára és izgalomra van szükségük szexuális életükben. Szereti, ha nála van a hatalom és az irányítás. Az erős nemi vágy és az erős érzelmek együttes ereje mellett gyakran küzd a saját vágyainak beteljesítésével.

A legjobb szexpartnerek: Bika, Oroszlán, Skorpió, Halak