Galéria

5+1 szívdöglesztő híres férfi, akiket apatesttel is imádunk

Forrás: A színész karrierje nemcsak töretlen, de évről évre egyre sikeresebb is. Főleg, hogy néhány hónapja jelent meg a Zöldlámpa című könyve, ami szintén óriási siker lett világszerte. Talán ezért is gondolta úgy pár éve, hogy picit lejjebb ad a sportokból és többet fog a családjával pihenni. De az apatestű sztárok között is A-listás!
Forrás: A vígjátékok királya sosem tartozott az izmos sztárpasik táborába, de masszív mackós teste valamiért mégis úgy hat a nőkre, mint semmi más. Imádjuk!
Forrás: Na igen! Az Oscar-díjas színész, akinek a neve egyet jelent a kasszasikerrel és a gyönyörű, szőke topmodellekkel teljesen átlagos testű. Sőt, mi több ő hozta divatba az "apatest" szót, hiszen hiába növesztett pocakot, évről évre egyre nagyobb a rajongótábora. Nem is csodáljuk ezzel a sármmal!
Forrás: A színész az Így jártam anyátokkal! című sorozattal futott be, és egyből a nők kedvence lett, méghozzá ennivaló husis teste miatt. Jason egy interjúban elárulta, hogy hetente többször edz, de sosem fogja hagyni, hogy mások véleménye miatt sanyargassa magát.
Forrás: Sandler is azok közé a színészek közé tartozik, akik karrierjük kezdete óta büszkén vállalták, hogy van rajtuk egy kis felesleg, de nekünk Adam Sandler így tökéletes, és persze szexi!
Forrás: Penelope Cruz igazán büszke lehet a férjére, hiszen Bardem 52 évesen is nagyszerűen néz ki. Bár már nem olyan izmos, mint 20-30 éve, mi így is irigyeljük a színésznőt!