Galéria

9 szabály, amit minden barna hajú nőnek tudnia kell

Forrás:

A hálószobátokat se festeted át úgy, hogy nem veszed figyelembe a benne levő bútorok, tárgyak színvilágát; ugye? Hírességek sminkmestere rózsaszínes, pirosas árnyalatú rúzsokat ajánl a barna hajhoz; sötétebb árnyalat esetén pedig a  bronzosítót is nagyon javasolja. Mindezek mellett a szemed sem árt hangsúlyossá tenni a szakértő szerint.


Forrás:

A fiatalos, ápolt és egészséges arcbőr tökéletes kontrasztot ad a barna hajjal; így jól kiemeli az arcod. A hatást tovább fokozhatod színezett, hidratáló alapozóval.


Forrás:

Bátran használd; főleg akkor, ha világosabb tónusú a bőröd. A rózsaszínes árnyalatok általában nagyon szép és természetes összhatást adnak barna hajjal.


Forrás:

Nem csak a szőkéknek kell odafigyelniük arra, hogyan ápolják, védjék meg  hajkoronájukat a kiszáradástól, a kifakulástól. Hetente egyszer ápold le kondicionáló készítménnyel és ne használj hajszárítót, ha csak lehet.


Forrás:

A sötét tónusú hajadat úgy is kiemelheted, hogy világos ruhadarabokat viselsz. Így a fürtjeid és az outfited is ugyanolyan hangsúlyossá válik; egymást felerősítve.


Forrás: Válassz a bőrtónusodhoz leginkább passzoló árnyalatot! Egyáltalán nem mindegy, hidegebb, melegebb tónusba tartozol; hiszen a hajad adja hozzá a keretet.
Forrás:

Ha a sötétebb tónusokkal kacérkodsz,  figyelj arra hogy csak 1-2 árnyalattal válassz mélyebbet, mint az eredeti hajszíned. Egy kis hangsúly még nem árthat, de ne ess túlzásokba. 


Forrás: Azt is érdemes átgondolni, hogy milyen fazonhoz milyen árnyalatot választasz. Egy rövidebb, tépett frizurához például  szerencsésebb egy lágyabb, világosabb barna tónusú festés, máskülönben a hajad lesz az, ami túlságosan nagy hangsúlyt kap.
Forrás:

Bátran vágj bele! Néhány melírozott tincs lágyíthatja, finomíthatja az arcod; s ha több is van belőle; megtörheti a barna monotonitását.