Galéria

A legjobb beauty pillanatok a BAFTA-ról

Forrás:

A Bridgerton című sorozat szeretett Daphnéja egyszerűen csodálatosan nézett ki a BAFTA-n, így nem csoda, ha szó szerint minden nagyobb divatmagazin róla beszél a mai napon. Phoebe a hozzá tökéletesen illő visszafogott és hercegnős sminket kapott, ráadásul azt is megmutathatta, hogy nevetségesen gyönyörű az arcbőre!


Forrás:

A gyönyörű színésznő hosszú, hullámos loknijait egyszerűen nem tudjuk nem imádni, a ruhájához tökéletesen passzoló metálos szemhéját pedig egy Lancome palettának köszönheti, méghozzá a Hypnose nevűnek.


Forrás:

Priyankáról nem csak azért beszél ma mindenki IS, mert elképesztő cukin pózoltak együtt férjével, Nick Jonassal, hanem azért is, mert egyszerűen tökéletes volt a look-ja, legfőképpen gondolunk itt a sminkjére, amit legszívesebben most azonnal kipróbálnánk!


Forrás:

Úgy tűnik, hogy a metálos hatás nagyon népszerű volt a díjátadón, Anna Kendricken kívül ugyanis Vanessa is ezt választotta mind a ruhájában, mint a sminkjében. A színésznő szokás szerint hozta a régi Hollywood eleganciáját, egészen alulra tűzött kontya pedig tökéletesen kihangsúlyozta az arcát.