Galéria

Híres emberek, akiknek fura függőségei vannak

Forrás: Mindenki kedvenc Pókembere a szerencsejátékra kattant rá. Néha több, néha kevesebb szerencsével kártyázott, nyerőgépezett, volt, hogy vesztett egy nagyobb összeget, mostanra viszont sikerült normális mértékűre visszaszorítani játékos kedvét.
Forrás: Az énekesnőnek kicsit mániákussá vált fogmosási szenvedélye, és függőséggé vált nála a fogkefe és fogkrém használata. Naponta ötször-hatszor sikálja meg fogait, mert annyira fél, hogy ismét elromlanak a fogai, mint gyerekként. Sőt, halmokban áll nála a tiszta fogkefe, hogy sose szenvedjen hiányt belőle.
Forrás: A színésznő rettentően rákattant az online játékokra. Folyamatosan nyomkodja telefonját, sőt, órákat tud eltölteni Angry Birds-özéssel.
Forrás: Az Alkonyat sztárja annyira ráfüggött a light kólára, hogy heti 300 (!!!) dobozos kólát ivott meg.
Forrás: Kanye West pornófüggősége olyan méreteket öltött, hogy manapság már mindenhova visz magával magazinokat. Gyerekkora óta rendszeres pornófogyasztó, képes akár társaságban is filmeket nézni.
Forrás: Annyira internetfüggő lett Lily Allen, hogy hónapokra teljesen letiltotta magát a netezésről, hogy kigyógyulhasson. Még mindig nehezen tudja visszafogni magát, de már igyekszik.
Forrás: A csinos színésznő a WOW nevű játékra kattant rá annyira, hogy egy idő után nem tudta egészséges mértékben használni, így úgy döntött, az lesz a legjobb, ha teljesen felhagy vele.