Galéria

6 zöld sminktrend, amit muszáj kipróbálnod a nyáron!

Forrás:

Az egy dolog, hogy bármi, amit Rihanna csinál, az instant menő, úgy tűnik viszont, hogy az énekesnő még a zöld színű sminktrendet is fel tudja turbózni! Arannyal kombózva ugyanis azonnal party look lesz az „egyszerű” nappali sminkből, amit egyelőre az online bulikon tudsz kamatoztatni.


Forrás:

A neon és erősen pigmentált tusvonalak az aranykorukat élik idén, miután pedig kiderült, hogy a zöld lesz a nyár nagy slágere, nem meglepő, hogy a tusvonalaknál is vissza fognak köszönni! Mi egyszerűen imádjuk!


Forrás:

A zöld árnyalatok között hatalmas divat lesz a lime, ha pedig ezt még megspékeled egy kis csillogással is, akkor tuti, hogy kimaxolod a trendet!


Forrás:

A füves tónusok is maximálisan trendinek fognak számítani a nyáron, ha ezeket ügyesen összemixeled, akkor kizárt, hogy rossz legyen a végeredmény!


Forrás:

Ha nem vagy annyira bevállalós, hogy az egész szemhéjad zöld színben tündököljön, de azért kipróbálnál valami nagyon újat, akkor muszáj kipróbálnod a fluor zöld színt, amit csak a szemzugba kell feltenni, de nem ecsettel, hanem tussal!


Forrás:

Ez a look kétségtelenül az egyik kedvencünk, hiszen az erőteljes zöld szemhéjfesték fel van turbózva egy vastag fekete tusvonallal és szempillaspirállal, amitől egyszerre lesz a végeredmény retro és maximálisan trendi!