Galéria

8 sztárpár, akik a képernyőn testvéreket alakítottak, de a valóságban együtt jártak

Forrás: A Varázslók a Waverly helyből testvérei bizony a való életben randiztak egykoron.
Forrás: A színészpár 1988-ban házasodott össze, 3 év együtt járás után. Az 1993-as A szerelem hullámhosszán című romantikus filmben pedig Rita alakította Tom testvérét Suzyt.
Forrás: A Szívek szállodája színésznője és a Sírhant művek sztárja 2010-ben jöttek össze, és ugyanebben az évben kezdtek el közösen játszani a Vásott szülők című sorozatban, ahol testvéreket alakítottak. Ez persze mit sem változtatott kettejük kapcsolatán és azóta is boldogan élnek együtt.
Forrás: A '90-es évek egyik legnépszerűbb tini-gimi sorozatának, a Beverly Hills 90210 híres ikerpárja is randizott egykoron még valamikor a sorozat kezdetekor.
Forrás: A színészek a Dexter forgatásán ismerkedtek meg 2006-ban, 2007-ben randizni kezdtek, amit 2008-ban házasság, majd 2010-ben válás követett.
Forrás: A pár 1999-ben ismerkedett meg a Roswell sorozat forgatásán, és egy különleges képességekkel megáldott, nem evilági testvérpárt alakítottak, akik mindenki előtt titkolták származásukat. Bár elsőre kicsit furcsa volt számukra ez a kettős helyzet, végül két évig együtt voltak és 2001-ben szakítottak.
Forrás: A szerelmesek az Everwood forgatásán ismerkedtek meg 2002-ben, és az Abbott-testvéreket alakították. 2004 és 2007 közt alkottak egy pár.
Forrás: Ian Somerhalder már boldog házasságban él Nikki Reeddel, ám a sármos színész még sok-sok évvel ezelőtt, 2004-ben a Lost – Eltűntek forgatásán ismerkedett meg sorozatbeli mostohatestvérével, Maggie Graceszel, akivel bár végül hivatalosan 2006 és 2007 közt alkottak egy párt, ekkor szerepük szerint már egyikük sem játszott a szériában. Ettől függetlenül helyük van a listánkon!