Galéria

Ezek lesznek a legnagyobb hajszíntrendek 2021-ben

Forrás:

A mogyoróbarna hajszínt sokáig az unalmas kategóriába sorolták, de úgy tűnik, hogy 2021 az az év lesz, amikor végre térhódításba kezdhet ez az árnyalat. A balayage technikának köszönhetően pedig a mogyoró sötétebb és világosabb árnyalataival is dolgoznak a fodrászok festés közben, így a végső look hihetetlenül természetes és egyben szuperdivatos lesz. Idén viszont nem csak a balayage verzióval tarolhatsz a mogyoróbarnával, ugyanis önmagában is simán meg fogja állni a helyét. Ha nem hiszed, akkor gyorsan csekkold le Kaia Gerber képeit, aki szó szerint ragyog ettől a hajszíntől! Ugye, hogy meggyőztünk?


Forrás:

A természetesség előretörésével egyidőben a merészebb vonal is masszívan jelen lesz idén, erre pedig az egyik legjobb példa a Money Piece névre hallgató trend, ami nem csak vadító, de - a nevéhez hűen - még pénztárcabarát is! A lényege a balayage technikán alapul, azzal a kivétellel, hogy az egész hajkorona helyett csak az arcot keretező tincsekre kerül a festék, aminek a színe a teljesen visszafogottól a legextrémebbig konkrétan bármi lehet. Ha például olyan bevállalós vagy, mint Bella Hadid, akkor odáig leszel a színes verzióért!


Forrás:

Nem is olyan régen még szinte mindenki ombre hajat akart, de nagyon úgy tűnik, hogy 2021-ben egy sokkal finomabb verziója fog inkább menőnek számítani. Ez pedig nem más, mint a Root Shadows nevű trend, aminek a lényege annyi, hogy az ombréhoz képest egy sokkal lágyabb átmenet legyen a hajtőnél lévő eredeti hajszín és a festett hajszín között. A végeredmény sokkal természetesebb és ragyogóbb hatású lesz. Nem mellesleg J.Lo hajkoronája is így készült, ennél több érv pedig nem is kell!


Forrás:

Bizony, úgy tűnik, hogy az idei év maximálisan a barna hajszíné lesz! A melegebb árnyalatú mogyoró mellett ugyanis a hűvös barna is tuti választás 2021-ben. Ez a hidegebb, már-már ezüstös csillogású szín ugyanis szó szerint minden bőrtónussal szuper kombót alkot, és tökéletes azoknak, akik alapvetően a természetességet részesítik előnyben, de mégis vinnének egy kis csavart a frizurájukba. Ariana Grandénak például egész jól áll, igaz?


Forrás:

Az egészen világos, már-már fehér jeges szőke már tavaly is nagyon népszerű volt, és úgy tűnik, hogy a sikere ebben az évben is töretlen lesz. Ha alapvetően szőke árnyalatban gondolkozol és szereted a feltűnő - aka extra trendi - kinézetet, akkor kötelező kipróbálnod a jégszőkét, ami egyszerre adhat hozzá a vadóc és az elegáns megjelenésedhez is! Ezt Jennifer Lawrence is tudja, akiben bőven megvan mindkét faktor!