Galéria

De miért olyan mások?? 7 tény a férfiakról, amit mi nők sosem értünk meg

Forrás:

Szitu:

Amikor a bevásárlásból üres kézzel jön haza a pasid, mert nem találta a konzerv meggyet, amit kértél, akkor gondolj arra, hogy....

Tudományos háttere:

Az ősember, amikor kiment a vadonba elfogni a vacsorára valót, akkor egy dologra koncentrált: a kardfogú tigrisre, amit le akart ölni. Nem térképezte fel a terep sokszínűségét, csak csőlátásban egy dolgora koncentrált: meg látj-e az állat sziluettjét vagy sem? Ha nem volt meg, akkor éhesen hazaballagott. Tehát amikor megybefőtt nélkül jön haza a párod, akkor tudd a következő zajlott le a boltban: nem ugrott elé a polcról az üveg, hogy hello haver, engem keresel vigyél haza, mert rám vár az asszony!

A 'hol van' a. zokni b. vasaló c, gyerek zoknia témakör visszavezetése is hasonló gyökerekbe kapaszkodik, mint a fentiek.


Forrás:

Szitu:

Megkéred, hogy hozzon sampont a drogériából. Ő drága ember, így hazafelé beugrik a boltba és onnan hoz EGY SAMPONT.

Hogy mit mondtál neki, melyiket hozza? Azt már nem tudja, a sampon, az sampon. Ott volt egy öt méter hosszú polcrendszer, soronként nyolc féle samponnal, ő levett egyet és megvette azt. 

Tudományos háttere:

A tudomány bebizonyította, hogy a női agya ötször gyorsabban dolgoz fel egy információt és a háttér adatokat tovább képes megtartani. Egy pasi a legfontosabb infót tárolja el a feladat bevégeztéig, jelen esetben meglátott egy flakont, amire az volt írva, hogy sampon, így az elhozta.


Forrás:

Szitu:

Napsárga, burgundi vörös, királykék, antracitszürke, magenta, püspöklila, nefritzöld. Ha megkérdezünk egy férfit arról, hogy milyen színt lát, amikor egy csodás bécsi vörös csipkés bodyt mutatunk neki, akkor valószínűleg annyit fog mondani: piros..? Merthogy ő a sárgát, a zöldet, a kéket, a pirosat, a feketét, a barnát és a fehér színt ismeri leginkább, tisztelet a kivételnek!

Tudományos háttere:

Mielőtt elkönyvelnénk őket szín analfabétáknak, jó ha tudjuk, hogy a színlátásért az X kromoszómák felelősek. És mivel nőként nekünk abból kettő is van, a férfiaknak meg csak egy, az Y mellett, bizony mi kifinomultabb képességgel tudjuk egy adott szín árnyalatait meglátni és nevén nevezni.


Forrás:

Szitu:

Meséled, meséled, hogy hogyan sikerült egy csokor virág árán kettőt kapni és, hogy aztán mit mondott a tanárnő a Pistikétek matek dogája kapcsán, amikor is arra leszel figyelmes, hogy semmmmmi válasz nem jön a pasidtól. Akkor megkérdezed, hogy 'Figyeltél te egyáltalán?' -mire a válasz az üveges tekintettel díszített emberedből, annyi hogy : “Mondtál valamit...?” vagy a rosszabbik: “Hum?” Ő valahol a galaxison kívül járt, amit leegyszerűsítve hívjunk üres doboznak.

Tudományos háttere:

Mondanám, hogy a tudomány már teljesen megfejtette ezt az angolul 'empty box' nevű férfi állapotot, de sajnos nem. Viszont azért magyarázat van rá: a nők egyszerre több dologra is tudnak koncentrálni, míg a férfiak, ha már túl sok infót vélnek felfedezni, akkor képeset egy pillanat alatt kikapcsolni. Zen nyugalom és kész. Mi az oka: anno ősanyáink, bogyó gyűjtögetés közben figyelték a gyerekeket, a bokrokat és a rájuk leselkedő veszélyt. Kifejlesztették, majd tovább örökítették nekünk a sokrétű figyelem tudományát. Ellenben a férfiak -és megint visszakanyarodunk a vadászatra- egy vonalra voltak ráállítva: hozzanak kaját. Ősapáink, mai leszármazottai, ha a kellőnél több infót kapnak, jobban látják, ha visszavonulnak egy csendes helyre, abba a bizonyos üres dobozba.


Forrás:

 Tudományos magyarázat nélkül jöjjön még 3 pasis tény, amit biztos vagyok benne, hogy sokan ismertek. 

+3 pasis tény még a végére....

1. Fodrász után kár rákérdezni, hogy milyennek látja az új hajad, mert nem fogja észrevenni.

2. A 37.6 fokos hőjénél, amikor már borzasztó betegnek érzi magát, adj neki egy fájdalomcsillapítót és nyugtasd meg, hogy nem fog meghalni!

3. Kísérd el a szennyeskosárig és mutasd be neki annak használatát, mert van egy pár infó, ami nem talál táptalajt abban az imádnivaló agyukban.

be neki annak használatát, meet van egy pár infó, ami nem talál táptalajt abban az imádnivaló agyukban.