Galéria

5 lépéses tavaszi szépségrutin a ragyogó bőrért!

Forrás:

Mosd meg az arcod meleg vízzel és helyezd fel a Hungarian Spring mélytisztító maszkot, és a nyakadat se hagyd ki. A bőrt a legmélyebb rétegeiben is megtisztítja és visszatáplálja a hiányzó ásványokat. Nincs még egy ilyen maszk, ami ilyen hatékonyan regenerálná és frissítené a bőrt. Hagyd fenn a pakolást 10 percig, majd bő meleg vízzel mosd meg az arcod.


Forrás:

Zuhanyozz le, majd finoman töröld meg a tested, de ne teljesen szárazra, hanem hagyd picit nedvesen. Ez lesz a legjobb arra, hogy bőröd felkészüljön a Salvia testolajra. Ebben az olajban benne van a cédrus, a zsálya a ciprus gigantikus megújító ereje! Dörzsöld át vele a tested minden szegletét, minden hajlatát és élvezd, ahogy az olaj kényezteti a bőrödet. Visszahidratálja, rugalmassá teszi és ápolja.


Forrás:

Tavasszal, a böjt idején, ha bőrödnek tisztulásra, regenerálásra van szüksége, ha úgy érzed, „több levegőre vágyik”, akkor a Salvia arcolaj lesz az arcbőröd legjobb társa. Masszírozd be az enyhén nedves bőrbe, meglátod, csodát fog tenni!


Forrás:

Kis mennyiségben masszírozz be a bőrödbe a Rose de Luxe hyaluron szérumot, majd az általad kedvelt hidratáló krémet. Ne feledd, hogy mindent bemasszírozunk a bőrbe. Miért? Ennek az oka nem csak az, hogy a hatóanyagok minél gyorsabban a bőrödbe jussanak, hanem az, hogy az arcodnak energiát adj a kezeiddel. Hogy jól átmasszírozd, ezáltal elindítsd a keringést az egész testedben. A szemed környékére fektess különös hangsúlyt!


Forrás:

Ha elkészültél a reggeli arcápolási rutinoddal, de még tovább szeretnéd fokozni a hatást, fújj az arcodra vagy akár az egész testedre Hungarian Spring testpermetet! Hetente egy-két alkalommal pedig használj arcpakolásokat, amelyekkel extra ásványi anyagokat, vitaminokat juttathatsz a bőrödbe, ezáltal is fokozva ellenálló képességét, ragyogását. A Hungarian Spring Pezsdítő krémmaszk egy energetizáló, intenzív frissítő arcmaszk 30 féle növényi kivonattal. A benne lévő ásványok, vitaminok tisztítják, remineralizálják és élénkítik az arcbőrt.


Forrás:

Tested és bőröd egészségét fokozhatod rendszeres szaunázással, arc- és testmasszázzsal. Az izzadás révén nem csak a bőr tisztul és válik feszesebbé, de az egész testre is jótékonyan hat. Kend be az arcodat, egész testedet a különleges növényi olajok elegyéből készült Ardonia arc- és testolajjal! A bennük lévő mirha, tömjén sejtregeneráló, szépítő, bőrfeszesítő erejű, és nem csak a bőr, hanem az egész szervezet egyensúlyi állapotának megőrzésében is segít.