Galéria

Rákattantál a Bridgerton ruháira? Megmutatjuk, miket szerezz be, hogy úrilány legyél

Forrás: Egyik anyag sem olyan romantikus, mint a csipke. A 16. század óta imádják a nők, azóta az arisztokráciát jelképezi. Ha finoman építed be a ruhatáradba, nem lesz "túl sok" a hatás, ha merészebben mutatnád meg, akkor farmer helyett szoknyákkal kombináld, és puffos ujjú változatban még jobban hasonlít majd a sorozatban látott szettekhez.
Forrás: A brokát évszázadok óta megmutatkozik a királyi családokban. Antik hatású, általában arannyal, ezüsttel párosítják, fényes és feltűnő. Ha brokát mintás ruhát nem is mersz magadra ölteni, próbálkozz meg egy olyan cipővel, amin ezek a cirádás, fényes minták láthatóak.
Forrás: Smaragd, rubin, zafír: minden jöhet, ami a drágakövek színére emlékeztet. A 19. században a drágakövek színeinek viselése státusz szimbólum volt, manapság pedig elegánssá tudja tenni az egész megjelenésedet.
Forrás: Az arisztokratikus 19. századi divat nem csak drágakő színekből állt, hanem vidám, fiatalos pasztellekből is. A high society tagjai imádták magukra ölteni a cukorkaszíneket, ettől fiatalnak és csinosnak érezték magukat. Tegyél te is így! Ha még cukibb összhatást szeretnék, szavazz emellé a virágmintára.
Forrás: A mell alatt bővülő, angolul empire waist fazonúként emlegetett ruhák klasszikusan Bridgertonon jellegűek, és nagyon népszerűek manapság is. Azért hordták évszázadokkal ezelőtt a nők, mert magasabbnak mutatja az alakot.
Forrás: Nem is kell hozzá más, csak egy sima póló, vagy merészebb napokon egy csipke ing, és máris a sorozatban érezheted magad egy pasztell sifon szoknyában. Annyira csajos, elegáns és bohókás is egyben.
Forrás: Ugye nem hagynád csak úgy szabadon a hajadat? Köves-, virágos-, bársony-, vagy épp tollas hajpánt nélkül hiányos lenne az outfited.