Galéria

Sztárok furcsa fóbiái

Forrás:

Minaj fenekének az értéke 2014-ben ugrott hatalmasat: ekkor kötött rá a sztár egy 27 millió dolláros biztosítást. Érdekelnének a részletek – vajon milyen feltételek mellett lehet egy popsit biztosítani?
Forrás:

Mivel úgy gondolta, a nyelvöltögetés elengedhetetlen része az imidzsének, Miley egymillió dollárra biztosította ezt a testrészét.
Forrás:

Az ő döntését teljesen megértjük, az üzletasszony topmodell azért került fel erre a listára, mert meglepő humorral és őszinteséggel beszél arról, hogy a lábai biztosítva vannak. A pontos összeget nem árulja el ó, csak azt, hogy a bal lába – mivel van rajta egy sebhely – jóval kevesebbet ér, mint a jobb.
Forrás:

Az énekesnő a kebleit biztosította be 600 ezer dollárra.
Forrás:

Chaplin a táncos lábfejeit biztosította be 1915-ben 150 ezer dollárra (ma nagyjából 48 millió 200 ezer forintnak megfelelő összeg). Akkor azt nyilatkozta: "Szerintem még ez az összeg is igencsak csekélyke kárpótlás két lábfej elvesztéséért."
Forrás:

A színésznő nem maga döntött a biztosítás mellett. Amikor a Crest fogápolási márka nagykövetévé vált, a cég 10 milliós biztosítást kötött a mosolyára. Ennél nagyobb motiváció nem is igen kell a rendszeres fogmosáshoz.
Forrás:

A végére hagytuk a legjobbat: 2008-ban felröppent a hír, hogy az énekes 7 millióra biztosította a mellszőrzetét. Bár Jones menedzsmentje tagadta az állítást, a biztosítást kezelő cég később megerősítette a létezését.