Galéria

6 film, amin napokig fogsz gondolkozni

Forrás:

Fondorlatokkal és összefüggésekkel teli film, ami bemutatja, egyének cselekvései hogyan hatnak mások jövőjére, jelenjére, sőt, még a múltjára is.
Hidd el, ezt az alkotást látva még napok múlva is eszedbe fog jutni néhány csavar a történetből.


Forrás: Allison Brie fantasztikusat alakít a szociálisan izolált lovas lányról szóló filmben. A Sarah nevű főhősnő furcsa látomásai, az introvertált személyisége és a körülötte zajló különös jelenségek miatt egyszerre félelmetes és lélekbe mászó a film. A Netflix egyik legizgibb most elérhető thrillere.
Forrás: Így nyilatkozott a 2009-es Moon című űrös filmről egy néző egy filmes fórumon: "Nem tudom eldönteni, hogy lenyűgözött vagy teljesen kikészített. Azóta ezen gondolkozom."
Nos, pont ilyen filmet kerestél, igaz?
Forrás: Az önvédelem művészetének főszereplője egy utcán megtámadott srác, aki beiratkozik egy dojóba önvédelmet tanulni egy misztikus senseitől. Annyira összetett és lenyűgöző, több rétegű film, hogy akár kétszer is nézhető.
Forrás: Egy dolog tuti a filmmel kapcsolatban: Miután megnézted, úgy érzed majd, hogy a környezetedben lévő embereket nem teljesen ismered. Shailene Woodley remek alakítása egy 1988-ban élő tinilányról, akinek hatalmas, ijesztő káosz lesz az élete. Ha egy jó thrillert akarsz nézni, remek választás.
Forrás:

Colin Farrell és Rachel Weisz szerepelnek a disztopikus jövőről szóló filmben. A sztori szerint meg kell találniuk 45 napon belül életük párját egy hotelben lévő emberek közül, különben állatokká változtatják őket, és kiküldik az erdőbe.
Bár a sztori egészen szimpla, a film annyira fura, hogy csak pislogsz majd.