Galéria

8 trend, ami most a legnépszerűbb a Z generáció körében

Forrás: Természetesen napjaink hírességei is erős befolyással bírnak, ha trendekről van szó, így Millie Bobby Brown vagy a Jenner-lányok is az élvonalban járnak, ha valami új, ám elsőre mégis szokatlan divathullám bevezetéséről van szó, mint mondjuk ez a napszemüveg is.
Forrás: A sportos megjelenés talán az egyik legnépszerűbb trend manapság. A biciklis nadrágokban pedig pont az a jó, hogy nem csak toppal, de bő pólóval is működnek, így nem is kérdés, hogy a nyári időszakban sokan ezen szett mellett teszik le a voksukat.
Forrás: A minták, a strasszok, a Bajos csajokból ismert sok-sok rózsaszín darab, és minden olyan különleges kiegészítőért is rajonganak, ami tökéletesen megidézi a kétezres évek első évtizedének szellemét. Bizony a Juicy Couture darabjai még mindig ott vannak a topban!
Forrás: Az unisex darabok sikere megkérdőjelezhetetlen, és erre az irányra a márkák is elég jól ráéreztek.
Forrás: A farmerok léte megkérdőjelezhetetlen, ám a felmérések azt mutatják, hogy a Z generáció tagjai kicsit bátrabbak a fazonok tekintetében, és nem feltétlen ragaszkodnak azokhoz a megszokott szabásokhoz.
Forrás: Az egyszerű színektől kezdve a batikolt darabokon át bármi jöhet.
Forrás:

Ha már az előző pontban szóba kerültek a batikolt darabok, akkor most kiemelnénk őket is, hiszen manapság virágkorát éli ez a különleges festési mód is.


Forrás: Futószalagos trendek ide vagy oda, nagy figyelmet fordítanak a tudatos vásárlásra is, éppen ezért örvend hatalmas népszerűségnek a fenntarthatóság és bizony a second hand boltok kínálata is.