Galéria

A maszkok éjszakája: Az idei év legnagyobb Grammy trendjei kétségtelenül a maszkok voltak

Forrás: Az énekesnő az Az év albumának díját ebben a gyönyörű, hímzett Oscar de la Renta estélyiben vette át, amihez természetesen egy ugyanolyan maszk is társult.
Forrás: Az év felvétele (Everything I Wanted) nyertesének Gucci szettje is igencsak szemrevaló.
Forrás: A One Direction egykori tagja, a A legjobb egyéni popelőadás kategóriában, Watermelon Sugar című daláért vehette át a díjat. Természetesen Gucciban!
Forrás: Az énekesnő az eseményre egy Atelier Versace estélyi ruhát választott, amit egy Kaze maszkkal tett teljessé. Nem mellesleg a A legjobb pop albumért járó díjat ő vihette haza a Future Nostalgia című lemezéért.
Forrás: Bruno Mars fodros, vörös inge nagyon jól harmonizált a leopárdmintás maszkkal, az énekes egyébként nagyon barátját - és zenésztársát ugyanis Silk Sonic nevű zenekaruk egyre nagyob sikereket ér el - Anderson Paakot kísérte el a gálára, aki két díjat is hazavihetett az este folyamán.
Forrás: Igencsak különleges ez a Nike x Meals ruha és maszk páros.
Forrás: Miley Cyrus húgát a Legjobb új előadó kategóriában jelölték! Noah, egy fehér maszkkal tette teljessé Schiaparelli ruháját.
Forrás: Noah Cyrushoz hasonlóan, Beyoncé is egy Schiaparelli estélyiben jelent meg, amihez szimplán csak egy fekete maszkot kapott fel!